Kom och gör en god gärning idag!

By november 15, 2015Hälsa, Mitt liv

  
Heej!

Idag söndag är jag på Ica kvantum Munkebäck i Stadsmissionens regi mellan 13-15!

Många människor i Göteborg har det svårt och när julen närmar sig kan det kännas lite extra tungt. Till helgen har vi en chans att tillsammans göra skillnad, när Ica Kvantum Munkebäck tillsammans med Göteborgs Stadsmission anordnar en riktig ”Hjälpa-helg”. 

Det kommer att ske insamling av second handprylar som skänks till behövande. Stadsmissionen tar emot nästan allt men väldigt gärna fritidsprylar som fotbollsskor, bandyklubbor, skridskor och liknande vilka vidarebefordras till Fritidsbanken, ett idrottsbibliotek öppet för alla barn och ungdomar. 

Utöver insamling kommer en del av intäkterna för vissa utvalda julbetonade varor att gå till Stadsmissionen. Man kommer också kunna ”Handla för andra”. Den som ändå shoppar kan då köpa extra blöjor, schampoo eller andra förbrukningsvaror som Stadsmissionen sedan delar ut till människor som lever i utsatthet. Det finns så klart möjlighet att skänka ett bidrag till Stadsmissionens verksamhet via Swish, SMS eller gåvobrev. Alla som vill kan också delta tävlingar med goda chanser att vinna fina priser. Dessutom är det korvgrillning där alla pengar går till Stadsmissionen.

Nu har du en fantastisk chans att göra en god gärning i helgen. Hoppas att vi ses!

Kram Annika

Leave a Reply