Nu kan du förhandsboka min nya kokbok till rabatterat pris!

By november 16, 2015Kost

Hej hej!

Nu är det äntligen dags! Nu kan du förhandsboka min nya kokbok Paleo 30 dagar med Annika Sjöö till rabatterat pris!

Klicka HÄR för att komma till erbjudandet och ange rabattkod: paleo

Boken släpps 15 dec och levereras innan jul!

Så här skriver Bokus om boken:

Paleo 30 day Challenge, den nya hälsotrenden som exploderat i Sverige. Nu kan du utmana dig själv med Annika som coach!

Hälsoinspiratören Annika Sjöö guidar här den nyfikna läsaren som vill testa paleokost (även kallat stenålderskost) och se vad den kan göra med kroppen under 30 dagar. Boken är även till för dig som vill äta ren och naturlig mat, och uppleva hur din hälsa kan förbättras precis som den gjorde för Annika när hon testade det första gången:

När jag började med paleokost för ca 3 år sedan blev jag av med mina ständiga magproblem. Jag kände mig också piggare, gladare, fick bättre sömn, mindre sötsug och som bonus minskade midjemåttet 4 cm på en månad. Samtidigt åt jag fantastiskt god och hälsosam mat, och det kommer du också kunna göra under dessa 30 dagar. 

Paleo 30 dagar med Annika Sjöö är fylld av recept helt utan gluten, socker och mjölk – härliga frukostar, fräscha luncher, goda middagar och uppiggande mellanmål.”

Kram Annika

Join the discussion One Comment

Leave a Reply