Spring ett hinderbanelopp med familjen och få en oförglömlig upplevelse! Rabattkod!

Foto: Peter Jademyr

(I samarbete med BTR Family Race)

Heej!

Kommer ni ihåg när jag skrev ett inlägg om det här?! Något av det absolut roligaste vi gjort som familj! Ett hinderbanelopp som man springer tillsammans med familjen och där hindrena är anpassade så att alla kan vara med! Inget för den som är rädd för att bli lerig:-)

Nu har du och din familj också chansen att springa detta roliga lopp! Med rabattkoden: annikasjöö får ni dessutom 100kr i rabatt på loppet som går av stapeln den 23 september på Kviberg i Göteborg! Anmäl er här: http://www.btrfamilyrace.se

Foto: Peter Jademyr

 

I varje lag får man vara max 5 personer, så om du vill springa tillsammans med ditt barn och en annan familj går det också bra såklart!

Min son älskade loppet och sa att “det var det bästa han gjort i sitt liv”! Det är ju ett bra betyg…

Foto: Peter Jademyr

 

Så här skriver BTR Family Race om sitt lopp:

“Vi kick-startade vårt första hinderbanelopp för familjer i September 2015. Idén grundandes på vår filosofi att rörelse är oerhört viktigt för barns fysiska och mentala utveckling, samt att föräldrarna spelar en stor och viktig roll som förebilder till barnen. Vi ville skapa något där hela familjen kunde delta tillsammans, något som skulle skapa starkare relationer med varandra samtidigt som man bygger på en ny och hälsosam vana som håller livet ut. Vi vill förmedla att det ska vara roligt att röra på sig. Detta är oerhört viktigt då vi idag har många andra medel som håller oss och våra barn sysselsatta stillasittande. Tyvärr så resulterar detta i att vår hälsa kommer i andra hand. Genom våra hinderbanelopp och familjeträningspass vill vi ändra på detta!

Hittills har vi genomfört fyra otroligt framgångsrika lopp. Under dessa lopp har vi sett hur mycket familjerna som deltar växer tillsammans. Vi ger er verktygen för att vara bättre förebilder till era barn. Genom att hjälpa och peppa varandra och framförallt att ha roligt tillsammans bygger ni en stark grund för en hälsosam livsstil med hela familjen.

Våra lopp är utformade exklusivt för familjer och vi är nordens största och enda hinderbanelopp för familjer. Loppet sträcker sig över 2km i varierande och vacker naturmiljö med ca. 15 hinder som erbjuder varierande svårighetsgrader som passar alla åldrar. Målet är att genomföra loppet tillsammans där man får både hjälpa och utmana varandra. Vi håller även i regelbundna träningspass och föreläsningar för hela familjen i förberedelse inför loppet när man registrerar sig. Läs gärna här för att se vad våra deltagare tycker.

“Målet är att genomföra loppet tillsammans där man får både hjälpa och utmana varandra”
Under loppet har vi aktiviter på plats, det finns mat och dryck att handla, musik och underhållning. En rolig heldag för familjen!”

Foto: Peter Jademyr

 

Missa inte den här fantastiska upplevelsen!

Kram Annika

Leave a Reply