Test av ny pulsklocka!

By augusti 9, 2017Träning, Inspiration

 (samarbete med polar.com)

Hej!

Jag har sedan 4 månader tillbaka använt mig av pulsklockan Polar M200. En pulsklocka jag varit mycket nöjd med och som har uppfyllt mina förväntningar på vad en pulsklocka ska leverera!

Nu har jag fått möjlighet att testa Polars nya M430. Allt detta kan man mäta med den nya pulskickan:

FITNESS TEST MED PULSMÄTNING PÅ HANDLEDEN

Ett femminuterstest som mäter din aeroba kondition utifrån din vilopuls, hjärtfrekvensvariation och bakgrundsinformation. Gör testet regelbundet så att du kan följa din utveckling. Läs mer ›

RUNNING PROGRAM

Träna inför en tävling med ett personligt anpassat träningsprogram i Polar Flow. Välj bland fyra mål – fem kilometer, en mil, halvmaraton och maraton – så får du ett träningsprogram som passar dig och ditt mål. Läs mer ›

RUNNING INDEX

Visar hur dina löpresultat utvecklas.Läs mer ›

TRAINING LOAD

Visar hur träningen påverkar din kropp och hjälper dig att jämföra belastningen mellan olika träningspass. Kontrollera träningsbelastningen kontinuerligt för att hitta dina personliga gränser och anpassa träningens intensitet och längd. Tillgänglig i Polar Flow. Läs mer ›

ÅTERHÄMTNINGSSTATUS

Visar hur lång tid som behövs för återhämtning innan nästa träningspass. Tillgänglig i Polar Flow.Läs mer ›

TRAINING BENEFIT

Ger motiverande feedback omedelbart efter träningen genom en beskrivning av träningspassets effekt. Läs mer ›

SMART CALORIES

Visar hur många kalorier du har förbrukat. Baseras på vikt, längd, ålder, kön, VO2max, individuell maxpuls samt din puls under träningen. Läs mer ›

ACTIVITY GUIDE

Visar hur aktiv du har varit under dagen och ger praktisk vägledning för hur du kan nå ditt dagliga aktivitetsmål. Läs mer ›

ACTIVITY BENEFIT

Ger feedback om din aktivitet per dag, vecka och månad och visar hur dina aktiva val påverkar din hälsa. Läs mer ›

SLEEP PLUS

God sömn hjälper dig att snabbare återhämta dig och prestera bättre. Polar Sleep Plus™ mäter automatiskt när, hur mycket och hur bra du sover. Du får också feedback om hur du sover, så att du kan göra förändringar som förbättrar sömnen.

Det ska bli spännande för mig att testa och se vad den nya kan göra för mig och min träning!

Kram Annika

Join the discussion 2 Comments

 • Kajsa Stark skriver:

  Hej Annika,
  Har du några kommentarer om den nya träningsklockan som du testar? Fungerar den bra?
  Jag har hela livet varit väldigt träningsaktiv och varit instruktör på gruppträning, men efter barnen (5 och 3 år gammla) så håller jag nu på att komma igång och långsamt bygga upp kroppen igen. Vill gärna ha en träningsklocka för att kunna lägga upp löppass, intervaller, sträckor och mm.
  Så nu funderar jag på vilken klocka jag ska köpa. Det är ju alltid lättare att få recensioner från någon som har testat!!

  Hälsningar,
  Kajsa

 • Annika skriver:

  Hej Kajsa!
  Jag har testat både M200 och M430 och jag föredrar den sistnämnda! Den är väldigt enkel att ställa in och komma igång med och har fler funktioner än M200. Nu var jag i och för sig nöjd med den med…tills jag testade den nya!
  Jag tycker att pulsklocka är en bra motivator till en mer aktiv vardag och träning!
  Kram

Leave a Reply