Vi fortsätter med den här!

20120522-093653.jpg

Idag och bara idag (tisdag) kan du tävla in denna fina långärmade träningströjan från Karitraa!

Vinnaren i alla tävlingar meddelas på fredag!

Idag vill jag ha ditt bästa motivationstips?

Glöm inte skriva storlek och mailadress!

Kram Annika

Join the discussion 55 Comments

 • Fransson408 skriver:

  Bestäm i slutet av veckan hur du ska lägga upp träningen, då vet du vilka dagar du ska träna och kan planera in det! Mycket lättare att motivera sig om man har något bestämt! Jag tycker själv att jag blir mer motiverad av att träna tillsammans med någonannan!

  Stl 42/L
  Fransson408@hotmail.com

 • Fransson408 skriver:

  Bestäm i slutet av veckan hur du ska lägga upp träningen, då vet du vilka dagar du ska träna och kan planera in det! Mycket lättare att motivera sig om man har något bestämt! Jag tycker själv att jag blir mer motiverad av att träna tillsammans med någonannan!

  Stl 42/L
  Fransson408@hotmail.com

 • http://rebeccacecilia.blogg.se skriver:

  GUD VILKEN SNYGG!!!

  Mitt motivationtips; Tänk på målet du vill nå & släpp aldrig den tanken. Gör sedan en plan och stick to it!

  Storlek: M
  rebecca.pettersson@hotmail.com

 • http://rebeccacecilia.blogg.se skriver:

  GUD VILKEN SNYGG!!!

  Mitt motivationtips; Tänk på målet du vill nå & släpp aldrig den tanken. Gör sedan en plan och stick to it!

  Storlek: M
  rebecca.pettersson@hotmail.com

 • Elin Lindstrom skriver:

  Mitt motivationstips är att planera in veckans träning i agendan, då ges det tid och utrymme och träningen blir av!

  Storlek m/38
  Elin.lindstrom@monsteras.se

 • Elin Lindstrom skriver:

  Mitt motivationstips är att planera in veckans träning i agendan, då ges det tid och utrymme och träningen blir av!

  Storlek m/38
  Elin.lindstrom@monsteras.se

 • Sandranilsson skriver:

  Motivationstips: Se bilden framför dig hur du klarar ett utsatt mål så kommer du kämpa mer för det!

  Personligt exempel: När jag sprang min första mil utomhus hade jag planerat en kortare runda, men ju längre jag sprang såg jag framför mig hur jag skulle springa in hemma och stolt hålla upp ett finger för pappa och visa en mil! Och så blev det!

  Strl M skulle jag vilja ha.
  sandraniilsson@hotmail.com

 • Sandranilsson skriver:

  Motivationstips: Se bilden framför dig hur du klarar ett utsatt mål så kommer du kämpa mer för det!

  Personligt exempel: När jag sprang min första mil utomhus hade jag planerat en kortare runda, men ju längre jag sprang såg jag framför mig hur jag skulle springa in hemma och stolt hålla upp ett finger för pappa och visa en mil! Och så blev det!

  Strl M skulle jag vilja ha.
  sandraniilsson@hotmail.com

 • Mikaela Andersson skriver:

  Motivationstips: Planera in innan vad du ska träna under veckans gång, vänd allt negativa mot det positiva där finner du även motivation. Har du en dålig dag träna något som du tycker är extra roligt än det du brukar. Efter det blir det ännu lättare tills nästa träningspass. Sätt ett mål som passar dig själv, låt det bli din verklighet. 🙂

  STRL: 38
  Mailadress: Mikaela.andersson@hotmail.com

 • Mikaela Andersson skriver:

  Motivationstips: Planera in innan vad du ska träna under veckans gång, vänd allt negativa mot det positiva där finner du även motivation. Har du en dålig dag träna något som du tycker är extra roligt än det du brukar. Efter det blir det ännu lättare tills nästa träningspass. Sätt ett mål som passar dig själv, låt det bli din verklighet. 🙂

  STRL: 38
  Mailadress: Mikaela.andersson@hotmail.com

 • Gäst skriver:

  Mitt motivationstips är att ha ett mål: Som tex anmäla sig till ett lopp som är nga framåt, skriva in i almanackan vilka dagar du ska ska träna inför detta. Detta är ett riktigt pepptips. 🙂

  Storlek: M
  Mail: calypso102@hotmail.com

  Tack för en toppen blogg med trevlig läsning!

 • Gäst skriver:

  Mitt motivationstips är att ha ett mål: Som tex anmäla sig till ett lopp som är nga framåt, skriva in i almanackan vilka dagar du ska ska träna inför detta. Detta är ett riktigt pepptips. 🙂

  Storlek: M
  Mail: calypso102@hotmail.com

  Tack för en toppen blogg med trevlig läsning!

 • Sofie skriver:

  Mitt motivationstips är helt solklart att utbilda sig till instruktör! Det är såå underbart att flera dagar i veckan få komma ned till gruppträningssalen och möta alla härliga deltagare som ger såå mycket energi och glädje! Mensvärk eller inte. Dålig dag eller inte. Efter att ha instruerat en klass är motivationen på topp!

  STL L
  s_n_a_s@hotmail.com

 • Sofie skriver:

  Mitt motivationstips är helt solklart att utbilda sig till instruktör! Det är såå underbart att flera dagar i veckan få komma ned till gruppträningssalen och möta alla härliga deltagare som ger såå mycket energi och glädje! Mensvärk eller inte. Dålig dag eller inte. Efter att ha instruerat en klass är motivationen på topp!

  STL L
  s_n_a_s@hotmail.com

 • Sanna_persson skriver:

  Hitta en träningsform som du blir lycklig av och som du känner att du försakar vad som helst för att få utföra. Kombinerat med trevliga träningskompisar så blir det en oslagbar kombination. Hittade hem i ridningen med alla härliga hästar och kompisar. Och ja, det är faktiskt riktigt ansträngande att rida :-).
  Storlek M.
  sanna_persson@telia.com

 • Sanna_persson skriver:

  Hitta en träningsform som du blir lycklig av och som du känner att du försakar vad som helst för att få utföra. Kombinerat med trevliga träningskompisar så blir det en oslagbar kombination. Hittade hem i ridningen med alla härliga hästar och kompisar. Och ja, det är faktiskt riktigt ansträngande att rida :-).
  Storlek M.
  sanna_persson@telia.com

 • Martina skriver:

  Åh, så rolig tävling! Jag blir alltid sjukt motiverad att kolla på inspirationsbilder/texter, och har dem uppsatta lite här och där i min lägenhet!

 • Martina skriver:

  Åh, så rolig tävling! Jag blir alltid sjukt motiverad att kolla på inspirationsbilder/texter, och har dem uppsatta lite här och där i min lägenhet!

 • Anonym skriver:

  Mitt bästa motivationstips har din man lärt mig genom er träningsdvd. Resultat ger mig motivation. Vare sig det är kroppsliga, prestationsinriktade eller psykiska resultat så är de dem som gör mig motiverad. Att känna av att man klarar mer ger peppen att vilja kämpa ännu hårdare. Mitt mål den här sommaren springa milen på under 50 min och det verkar inte omöjligt tack vare fina resultat 🙂

 • Annika A skriver:

  Min motivation är att jag kommer bli, gladare, friskare, starkare och leva ett långt lyckligt liv och förhoppningsvis dö frisk. 😀
  Stl L
  /Annika A

 • Anonym skriver:

  Mitt bästa motivationstips har din man lärt mig genom er träningsdvd. Resultat ger mig motivation. Vare sig det är kroppsliga, prestationsinriktade eller psykiska resultat så är de dem som gör mig motiverad. Att känna av att man klarar mer ger peppen att vilja kämpa ännu hårdare. Mitt mål den här sommaren springa milen på under 50 min och det verkar inte omöjligt tack vare fina resultat 🙂

 • Annika A skriver:

  Min motivation är att jag kommer bli, gladare, friskare, starkare och leva ett långt lyckligt liv och förhoppningsvis dö frisk. 😀
  Stl L
  /Annika A

 • Anna-Karin Johansson skriver:

  Träna i grupp!!
  Glada hejarrop gör att man klarar att prestera mer än man tror.

  Stl: S

 • Anna-Karin Johansson skriver:

  Träna i grupp!!
  Glada hejarrop gör att man klarar att prestera mer än man tror.

  Stl: S

 • Ida skriver:

  Tänk att du redan nått målet. Hur känns det? Hur ser du ut? Vad gör du? Hur firar du att DU klarade det?

  När det känns jobbigt att komma igång med något, gå till träningen, läsa kurslitteraturen eller att välja nyttig mat istället för junk food, då tänker jag alltid på när jag nått målet. Det är den bästa känslan. Med hjälp av detta snabba motivationstrick tog jag mig in på drömutbildningen, läkarprogrammet, och kom i form.

  Storlek: S.
  idamarangoz@hotmail.com

 • Ida skriver:

  Tänk att du redan nått målet. Hur känns det? Hur ser du ut? Vad gör du? Hur firar du att DU klarade det?

  När det känns jobbigt att komma igång med något, gå till träningen, läsa kurslitteraturen eller att välja nyttig mat istället för junk food, då tänker jag alltid på när jag nått målet. Det är den bästa känslan. Med hjälp av detta snabba motivationstrick tog jag mig in på drömutbildningen, läkarprogrammet, och kom i form.

  Storlek: S.
  idamarangoz@hotmail.com

 • Rut skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att planera in träningen, det är större chans att det blir av och framförallt så vet du om du missat ngn träning. Och så vill jag säga att en gång visst inte är ingen gång för en gång är en bra början och kanske den värsta gången!!
  Storlek M för mig hade varit perfekt!
  (tack för bra träningsvideo, jag är mör i hela kroppen….)
  Rut

 • Rut skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att planera in träningen, det är större chans att det blir av och framförallt så vet du om du missat ngn träning. Och så vill jag säga att en gång visst inte är ingen gång för en gång är en bra början och kanske den värsta gången!!
  Storlek M för mig hade varit perfekt!
  (tack för bra träningsvideo, jag är mör i hela kroppen….)
  Rut

 • Johannaoroger skriver:

  Jag brukar sätta ihop en drömoutfit med kläder som jag skulle vilja ha.. när jag nått mitt mål (som kan vara att gå ner x antal kilo, eller att klara springa en specifik runda på en viss tid osv) så unnar jag mig själv denna outfit… blir lika glad varje gång jag lyckas! 🙂

  Stlk M
  johannaoroger@hotmail.com

 • Johannaoroger skriver:

  Jag brukar sätta ihop en drömoutfit med kläder som jag skulle vilja ha.. när jag nått mitt mål (som kan vara att gå ner x antal kilo, eller att klara springa en specifik runda på en viss tid osv) så unnar jag mig själv denna outfit… blir lika glad varje gång jag lyckas! 🙂

  Stlk M
  johannaoroger@hotmail.com

 • Anna9 skriver:

  För mig är bästa motivationen att boka in mig på en kurs. Då vill jag verkligen fullfölja och på köpet möter jag ofta trevliga träningskompisar som jag återser på kursen.
  Storlek S

 • Anna9 skriver:

  För mig är bästa motivationen att boka in mig på en kurs. Då vill jag verkligen fullfölja och på köpet möter jag ofta trevliga träningskompisar som jag återser på kursen.
  Storlek S

 • Pernillasjogren skriver:

  Mitt tips till mig själv för att få motivationen. Låt ingen annan tjata om att du ska träna. Man gör det för sin egen skull ingen annans. Låt det ta tid. Pressa inte dig själv för hårt får då ger man upp på en gång. Känn dig vacker oavsett storlek. Lita på dig själv så känns det bättre. Storlek M/38
  Pernillasjogren@live.se

 • Pernillasjogren skriver:

  Mitt tips till mig själv för att få motivationen. Låt ingen annan tjata om att du ska träna. Man gör det för sin egen skull ingen annans. Låt det ta tid. Pressa inte dig själv för hårt får då ger man upp på en gång. Känn dig vacker oavsett storlek. Lita på dig själv så känns det bättre. Storlek M/38
  Pernillasjogren@live.se

 • Hanna skriver:

  Mitt bästa motviationstips är att tänka på den känsla man har efter ett avklarat träningspass. Hur stolt, glad och stark man känner sig efterråt.

  Strl s/36

 • Hanna skriver:

  Mitt bästa motviationstips är att tänka på den känsla man har efter ett avklarat träningspass. Hur stolt, glad och stark man känner sig efterråt.

  Strl s/36

 • CatharinaO skriver:

  Mitt bästa motivationstips i alla möjliga situationer är faktiskt “bara gör’t” Det använder jag alltid när det känns lite motigt och jag börjar i fundera i banor som “jag har egentligen inte tid”, “det kanske vore bra att ta en extra vilodag” etc. Och efteråt är jag alltid lika sjukt tacksam för att jag ändå körde! Ofta går man faktiskt och gruvar sig längre tid än det tar att utföra det man våndades för!

 • CatharinaO skriver:

  Mitt bästa motivationstips i alla möjliga situationer är faktiskt “bara gör’t” Det använder jag alltid när det känns lite motigt och jag börjar i fundera i banor som “jag har egentligen inte tid”, “det kanske vore bra att ta en extra vilodag” etc. Och efteråt är jag alltid lika sjukt tacksam för att jag ändå körde! Ofta går man faktiskt och gruvar sig längre tid än det tar att utföra det man våndades för!

 • Ellinor skriver:

  När jag känner att jag tappar fart och motivationen sjunker brukar jag tänka meningen “When you think about quitting, think about why you started” (känns av nån anledning mer peppande att säga det på engelska 😉 Och på så vis påminner jag mig själv om mina mål med träningen och då får jag energi att fortsätta. Så det är mitt motivationstips! 🙂
  Jag har storlek S/M (36)

 • Ellinor skriver:

  När jag känner att jag tappar fart och motivationen sjunker brukar jag tänka meningen “When you think about quitting, think about why you started” (känns av nån anledning mer peppande att säga det på engelska 😉 Och på så vis påminner jag mig själv om mina mål med träningen och då får jag energi att fortsätta. Så det är mitt motivationstips! 🙂
  Jag har storlek S/M (36)

 • Rebecka skriver:

  Varje gång jag har känt mig omotiverad till att träna har jag provat något nytt. Om jag planerat att löpträna en dag med absolut inte känner för det brukar jag boka in mig på något helt nytt pass som jag aldrig testat innan och som inte alls påminner om löpning t ex zumba, body balance eller easy line. På så sätt blir det en helt ny utmaning och man lär sig nya saker. Dessutom tränar jag därmed vädligt varierat eftersom jag lite då och då går på nya pass som jag inte är van vid. Jag har storlek S, 34. rebecka.svensson@hotmail.com Kram Rebecka

 • Rebecka skriver:

  Varje gång jag har känt mig omotiverad till att träna har jag provat något nytt. Om jag planerat att löpträna en dag med absolut inte känner för det brukar jag boka in mig på något helt nytt pass som jag aldrig testat innan och som inte alls påminner om löpning t ex zumba, body balance eller easy line. På så sätt blir det en helt ny utmaning och man lär sig nya saker. Dessutom tränar jag därmed vädligt varierat eftersom jag lite då och då går på nya pass som jag inte är van vid. Jag har storlek S, 34. rebecka.svensson@hotmail.com Kram Rebecka

 • Karin skriver:

  Mitt bästa motivation är att under träningens gång tänka på alla mina motståndare och tänka att de är minst lika trötta som mig nu, och de ger upp men inte jag. Så köttar jag lite till! Jag vinner alltid över mina motståndare i huvudet under träning.

 • Karin skriver:

  Mitt bästa motivation är att under träningens gång tänka på alla mina motståndare och tänka att de är minst lika trötta som mig nu, och de ger upp men inte jag. Så köttar jag lite till! Jag vinner alltid över mina motståndare i huvudet under träning.

 • Emma Åhberg skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att hitta en träningskompis att dela mer än bara träning med. Jag kan längta efter träningspassen för att få umgås med denna fantastiska person som ger mig så mycket mer än bara en träning.

 • Emma Åhberg skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att hitta en träningskompis att dela mer än bara träning med. Jag kan längta efter träningspassen för att få umgås med denna fantastiska person som ger mig så mycket mer än bara en träning.

 • Emma Åhberg skriver:

  glömde mailadress 🙂 e.ahberg@gmail.com storlek S/36

 • Emma Åhberg skriver:

  glömde mailadress 🙂 e.ahberg@gmail.com storlek S/36

 • Ida skriver:

  Bästa motivationstipset är tänka på när Marcus Hellner gjorde ett superlopp i finalen av Tour de Ski och knäckte Petter Northug i den beryktade slalombacken. Med den synen på näthinnan är det bara att borra ner huvudet och trampa på 🙂
  Storlek s/36

 • Ida skriver:

  Bästa motivationstipset är tänka på när Marcus Hellner gjorde ett superlopp i finalen av Tour de Ski och knäckte Petter Northug i den beryktade slalombacken. Med den synen på näthinnan är det bara att borra ner huvudet och trampa på 🙂
  Storlek s/36

 • Kajsazw skriver:

  Mitt bästa motivations tips är att få in och kolla lite tränings/hälsobloggar det är sjukt motiverande men även väldigt inspirerande! Några tips på bloggar jag följer är pt-fias blogg, och fyra här på Aftonbladet, welldone med Johanna Annikas shape up, wellness med Julia och trend och träning med Anna. Jag följer deras bloggar väldigt intensivt och det går inte en dag utan att jag tittar in två gånger, så detta är ett starkt tips!
  Kajsazw@gmail.com strl m/38

 • Kajsazw skriver:

  Mitt bästa motivations tips är att få in och kolla lite tränings/hälsobloggar det är sjukt motiverande men även väldigt inspirerande! Några tips på bloggar jag följer är pt-fias blogg, och fyra här på Aftonbladet, welldone med Johanna Annikas shape up, wellness med Julia och trend och träning med Anna. Jag följer deras bloggar väldigt intensivt och det går inte en dag utan att jag tittar in två gånger, så detta är ett starkt tips!
  Kajsazw@gmail.com strl m/38

 • Maria skriver:

  Bästa motivationstipset:
  Belive it and achive it!
  Alltså… tro helhjärtat att du kommer lyckas, så kommer resultatet!
  Storlek L

 • Maria skriver:

  Bästa motivationstipset:
  Belive it and achive it!
  Alltså… tro helhjärtat att du kommer lyckas, så kommer resultatet!
  Storlek L

 • Lena skriver:

  Sätt upp ett mål för din träning. Då är det lättare att peppa sig själv för att träna mot det. Det kan vara ett lopp, en vikt, midjemått, osv.
  Ett bra komplement till målet är att läsa en inspirerande hälsoblogg som denna:)
  Storlek M
  Lena@mondigroup.se

 • Lena skriver:

  Sätt upp ett mål för din träning. Då är det lättare att peppa sig själv för att träna mot det. Det kan vara ett lopp, en vikt, midjemått, osv.
  Ett bra komplement till målet är att läsa en inspirerande hälsoblogg som denna:)
  Storlek M
  Lena@mondigroup.se

 • Malin90 skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att läsa din och andra hälsomedvetnas bloggar. Jag behöver bara ta upp mobilen och gå till din sida och därefter känna inte soffan vidare lockande. Dessutom är det vackra vädret med allt fågelkvitter inspirerande- en joggingtur innan kvällsduschen blir lättare än någonsin!

  Mvh. Malin Svensson, storlek M

  malin90@hotmail.com

 • Malin90 skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att läsa din och andra hälsomedvetnas bloggar. Jag behöver bara ta upp mobilen och gå till din sida och därefter känna inte soffan vidare lockande. Dessutom är det vackra vädret med allt fågelkvitter inspirerande- en joggingtur innan kvällsduschen blir lättare än någonsin!

  Mvh. Malin Svensson, storlek M

  malin90@hotmail.com

 • Isabelle skriver:

  Att ha ett mätbart mål med träningen är en bra motivation, skriv ner det på papper och hur du ska göra för att ta dig dit. Ha gärna mindre delmål på vägen mot det stora målet och ge dig själv belöning också 🙂
  // Isabelle
  storlek S
  i_abelle@hotmai.com

 • Isabelle skriver:

  Att ha ett mätbart mål med träningen är en bra motivation, skriv ner det på papper och hur du ska göra för att ta dig dit. Ha gärna mindre delmål på vägen mot det stora målet och ge dig själv belöning också 🙂
  // Isabelle
  storlek S
  i_abelle@hotmai.com

 • Lillemorhult skriver:

  Motivationstips: Läser regelbundet ett antal träningsbloggar, men har några också inlagda på mobilen. Dessa “speciella” är din blogg här Annika, Lofsans och Trend&Träning och dessa läser jag lite extra när det känns tungt att gå till gymmet eller att ta sig ut i joggingspåret. Grymt motiverande att få tips, läsa om och få träningsgläjde och energi av!

  lillemorhult@gmail.com Strl: S

 • Lillemorhult skriver:

  Motivationstips: Läser regelbundet ett antal träningsbloggar, men har några också inlagda på mobilen. Dessa “speciella” är din blogg här Annika, Lofsans och Trend&Träning och dessa läser jag lite extra när det känns tungt att gå till gymmet eller att ta sig ut i joggingspåret. Grymt motiverande att få tips, läsa om och få träningsgläjde och energi av!

  lillemorhult@gmail.com Strl: S

 • Marewik77 skriver:

  Veta varför man ska motivera sig, dvs ha ett mål/resultat med aktiviteten, träningen, äta nyttigt osv. Göra delmål och ge snälla belöningar till sig själv på vägen.

  Storlek large.

 • Marewik77 skriver:

  Veta varför man ska motivera sig, dvs ha ett mål/resultat med aktiviteten, träningen, äta nyttigt osv. Göra delmål och ge snälla belöningar till sig själv på vägen.

  Storlek large.

 • Johanna westin skriver:

  Mitt bästa tips är att blogga om det, man vill ju inte svika sina läsare! Fungerar sjukt bra för mig. Samt att planera sin träning. Ett annat bra tips är att läsa andras träningsbloggar och motivation finns i massor på tumblr-bloggar också!
  Storlek 36

 • Johanna westin skriver:

  Mitt bästa tips är att blogga om det, man vill ju inte svika sina läsare! Fungerar sjukt bra för mig. Samt att planera sin träning. Ett annat bra tips är att läsa andras träningsbloggar och motivation finns i massor på tumblr-bloggar också!
  Storlek 36

 • Emsor7 skriver:

  Säger bara ett ord ; Endorfinkick! =)

 • Emsor7 skriver:

  Säger bara ett ord ; Endorfinkick! =)

 • Emsor7 skriver:

  oj emsor7 här igen =)
  Jag har storlek small

 • Emsor7 skriver:

  oj emsor7 här igen =)
  Jag har storlek small

 • Anna E skriver:

  Hej. Mitt bästa motivationstips är BRA musik, ta tex ett spinningpass med “dålig” musik, det GÅR inte… eller att ha bra musik i “öronen” när ma styrketränar är ett måste…. sedan att ha ett mål (litet eller stort spelar ingen roll) och att läsa alla trevliga bloggar som finns, det kan få mig väldigt motiverad. En annan sak som motiverar mig är att det är en bra ledare på passet man skall gå på. 🙂 Storlek S

 • Ida Ljung skriver:

  Positiva resultat av alla dess slag ger mig motivation, vare sig det gäller träning, jobb, skola, kost etc. Men först krävs det diciplin! Sen blir det ju inte sämre om man samtidigt lyssnar på låten “Du” med Elin & Alex, en fartig låt där dem direkt inleder med “vet du om att du är den vackrast i världen, vet du om att du har ett leende…”

  ida.ljung@gmail.com
  Storlek M

 • Anna E skriver:

  Hej. Mitt bästa motivationstips är BRA musik, ta tex ett spinningpass med “dålig” musik, det GÅR inte… eller att ha bra musik i “öronen” när ma styrketränar är ett måste…. sedan att ha ett mål (litet eller stort spelar ingen roll) och att läsa alla trevliga bloggar som finns, det kan få mig väldigt motiverad. En annan sak som motiverar mig är att det är en bra ledare på passet man skall gå på. 🙂 Storlek S

 • Ida Ljung skriver:

  Positiva resultat av alla dess slag ger mig motivation, vare sig det gäller träning, jobb, skola, kost etc. Men först krävs det diciplin! Sen blir det ju inte sämre om man samtidigt lyssnar på låten “Du” med Elin & Alex, en fartig låt där dem direkt inleder med “vet du om att du är den vackrast i världen, vet du om att du har ett leende…”

  ida.ljung@gmail.com
  Storlek M

 • Annica D skriver:

  Min motivation just nu är Blodomloppet, så svaret är att sätta upp delmål att nå.

  Jag har stl L och mail är adalersand@hotmail.com

  By the way: älskar din blogg!!!!!

 • Annica D skriver:

  Min motivation just nu är Blodomloppet, så svaret är att sätta upp delmål att nå.

  Jag har stl L och mail är adalersand@hotmail.com

  By the way: älskar din blogg!!!!!

 • Gun Lindqvist skriver:

  För mig är omväxling det bästa motivationstipset eftersom slentrian bryter ned lusten. Att prova på något nytt stimulerar även hjärnan och lusten att lära blir en motivation i sig.

  Jag skulle också kunna säga: “Se till att gå på pass med ledare som motiverar, inspirerar och smittar av sig av sin energi och utstrålning”…men då kanske det låter som om jag flirtar med domaren ; Om sanningen ska fram ändå så är ledare och tränande vänner otroligt bra motivationskällor.

  Storlek S : )

  gun.lindqvist@home.se

 • Gun Lindqvist skriver:

  För mig är omväxling det bästa motivationstipset eftersom slentrian bryter ned lusten. Att prova på något nytt stimulerar även hjärnan och lusten att lära blir en motivation i sig.

  Jag skulle också kunna säga: “Se till att gå på pass med ledare som motiverar, inspirerar och smittar av sig av sin energi och utstrålning”…men då kanske det låter som om jag flirtar med domaren ; Om sanningen ska fram ändå så är ledare och tränande vänner otroligt bra motivationskällor.

  Storlek S : )

  gun.lindqvist@home.se

 • Annika skriver:

  När jag får dra på mig en snygg och frän tränings outfit och stoppa propparna i öronen med hög och fartfylld musik känner jag mig verkligen motiverad! Jag känner mig proffsig och benen går “nästan” av sig själva. Härlig känsla!

  Strl L
  Aaadamsson@hotmail.com

 • Sannasophie skriver:

  Min motivation brukar komma av människor som är duktigare än jag, de ger mig inspiration och vilja att bli lika bra…kan komma av att jag dansat mycket och då finns det alltid någon som är bättre. Man kan aldrig bli bra nog=)
  När jag för ett år sedan födde min dotter och skulle komma igång med träningen tänkte jag alltid(i de stunder då det kändes jobbigt) att klarade jag förlossningen är detta ingenting!! Det är en mycket bra morot till oss som fött barn… då brukar man orka den där sista kilometern=)

  sannasophie@hotmail.com storlek; S

 • Annika skriver:

  När jag får dra på mig en snygg och frän tränings outfit och stoppa propparna i öronen med hög och fartfylld musik känner jag mig verkligen motiverad! Jag känner mig proffsig och benen går “nästan” av sig själva. Härlig känsla!

  Strl L
  Aaadamsson@hotmail.com

 • Sannasophie skriver:

  Min motivation brukar komma av människor som är duktigare än jag, de ger mig inspiration och vilja att bli lika bra…kan komma av att jag dansat mycket och då finns det alltid någon som är bättre. Man kan aldrig bli bra nog=)
  När jag för ett år sedan födde min dotter och skulle komma igång med träningen tänkte jag alltid(i de stunder då det kändes jobbigt) att klarade jag förlossningen är detta ingenting!! Det är en mycket bra morot till oss som fött barn… då brukar man orka den där sista kilometern=)

  sannasophie@hotmail.com storlek; S

 • lelle skriver:

  Peppmusik är helt klart min motivationskälla! Gärna låtar som får mig att tänka på festival och sommar! då löpningen också får en att minnas många glädeglimtar:)

  STL:M, Email:l_petersson_@hotmail.com

 • lelle skriver:

  Peppmusik är helt klart min motivationskälla! Gärna låtar som får mig att tänka på festival och sommar! då löpningen också får en att minnas många glädeglimtar:)

  STL:M, Email:l_petersson_@hotmail.com

 • Alexandrasoderlund skriver:

  Den bästa motivationen att träna om en dag känns lite ‘seg’ är tanken på den sköna känslan i kroppen när man duschar efteråt 🙂
  //Alexandra

  Strl L, 40-42

 • Alexandrasoderlund skriver:

  Den bästa motivationen att träna om en dag känns lite ‘seg’ är tanken på den sköna känslan i kroppen när man duschar efteråt 🙂
  //Alexandra

  Strl L, 40-42

 • Anna Mikaelsson skriver:

  mitt motivationstips är att prenumenera på en träningstidning…den dimper ner en gång i månaden ungefär med fina tips jag blir sugen att prova både i löpspåret men framförallt på gymmet…det slår aldrig fel…jag blir så peppad!
  min storlek är S o min mail dottie.mikaelsson@telia.com
  kram Anna

 • Anna Mikaelsson skriver:

  mitt motivationstips är att prenumenera på en träningstidning…den dimper ner en gång i månaden ungefär med fina tips jag blir sugen att prova både i löpspåret men framförallt på gymmet…det slår aldrig fel…jag blir så peppad!
  min storlek är S o min mail dottie.mikaelsson@telia.com
  kram Anna

 • Hanna skriver:

  Jag motiveras av att efter träningen få känna; jag KAN faktiskt! En obeskrivlig känsla!
  //Hanna (hejhannahej@live.se strl;S/M beroende på hur liten/stor den är i strl)

 • Hanna skriver:

  Jag motiveras av att efter träningen få känna; jag KAN faktiskt! En obeskrivlig känsla!
  //Hanna (hejhannahej@live.se strl;S/M beroende på hur liten/stor den är i strl)

 • ulrika.andersson@lycos.com skriver:

  Mitt motivationsmantra är att den som inte lägger tid nu på att sköta om sin kropp, kan få lägga mycket tid senare på sjukdomar och krämpor.

  Stl 34
  Ulrika.Andersson@lycos.com

 • ulrika.andersson@lycos.com skriver:

  Mitt motivationsmantra är att den som inte lägger tid nu på att sköta om sin kropp, kan få lägga mycket tid senare på sjukdomar och krämpor.

  Stl 34
  Ulrika.Andersson@lycos.com

 • Jessica Stigsson skriver:

  Jag tränar på morgonen innan jobbet så mitt bästa motivationstips är att efter träningen unna mig en stor härlig frukost. Bättre start på dagen finns inte!

  jessica.stigsson@gmail.com storlek 38

 • Jessica Stigsson skriver:

  Jag tränar på morgonen innan jobbet så mitt bästa motivationstips är att efter träningen unna mig en stor härlig frukost. Bättre start på dagen finns inte!

  jessica.stigsson@gmail.com storlek 38

 • nathalie persson skriver:

  Rolig tävling!
  Mitt bästa motivationstips är att kolla på inspirerande program som biggest loser, inte bara delen med att de går ned i vikt utan att få vara med under den största och viktigaste förändringen i deras liv!
  Min storlek är S och min mailadress n-athaliepersson@hotmail.com

 • nathalie persson skriver:

  Rolig tävling!
  Mitt bästa motivationstips är att kolla på inspirerande program som biggest loser, inte bara delen med att de går ned i vikt utan att få vara med under den största och viktigaste förändringen i deras liv!
  Min storlek är S och min mailadress n-athaliepersson@hotmail.com

 • Hanna skriver:

  Hej! Mitt bästa motivationstips är att köpa mig ett nytt färglatt träningsplag, även en ny spellista till ipoden är ett stort plus. Sen brukar jag sätta upp färglada lappar med motiverande citat på. Just för att få den där extra kicken! Bra musik och härliga träningskompisar är helt klart bäst! Kan även få inspiration från träningsbloggar! 🙂
  Min storlek är S, Hannalinneakarlsson@hotmail.com
  Kram 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej! Mitt bästa motivationstips är att köpa mig ett nytt färglatt träningsplag, även en ny spellista till ipoden är ett stort plus. Sen brukar jag sätta upp färglada lappar med motiverande citat på. Just för att få den där extra kicken! Bra musik och härliga träningskompisar är helt klart bäst! Kan även få inspiration från träningsbloggar! 🙂
  Min storlek är S, Hannalinneakarlsson@hotmail.com
  Kram 🙂

 • Sara Jarmander skriver:

  Hej! Mitt bästa motivationstips är att träna med med mina vänner. Om jag exempelvis känner mig hängig och träningsmotivationen är på botten, är det alltid lika rolig att träffa träningskompisarna. Vi har roligt tillsammans och peppar varandra genom hela passen. Till våren har vi dessutom anmält oss till tjejmilen. Utan mina vänner skulle jag aldrig komma på tanken, men nu är jag motiverad till 100 %, klarar dem så klarar jag! Vi har bestämt att vi hela tiden ska springa tillsammans som ett team och peppa varandra ända in till mål, då vi får belöningen… medalj och bulle 😀

  Min storlek är S, sajar_93@hotmail.com

 • Sara Jarmander skriver:

  Hej! Mitt bästa motivationstips är att träna med med mina vänner. Om jag exempelvis känner mig hängig och träningsmotivationen är på botten, är det alltid lika rolig att träffa träningskompisarna. Vi har roligt tillsammans och peppar varandra genom hela passen. Till våren har vi dessutom anmält oss till tjejmilen. Utan mina vänner skulle jag aldrig komma på tanken, men nu är jag motiverad till 100 %, klarar dem så klarar jag! Vi har bestämt att vi hela tiden ska springa tillsammans som ett team och peppa varandra ända in till mål, då vi får belöningen… medalj och bulle 😀

  Min storlek är S, sajar_93@hotmail.com

 • Sofia skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att träna sådant som man tycker är kul. Har man roligt när man tränar vill man göra det igen, och har man väl kommit igång är steget inte så långt till att pröva nya träningsformer som tidigare inte lockade så mycket. För när man väl börjat träna något blir man oftast mer bekväm i sin kropp, man vänjer sig med känslan av trötthet och böjar till och med gilla den där känslan av att man har tagit ut sig helt. Självförtroendet växer och man vågar utmana sig själv och testa nya saker. Helt plötsligt är man fast i det underbara träningsträsket:)

  Min storlek är M och min mailadress är sofia_fred@hotmail.com

 • Sofia skriver:

  Mitt bästa motivationstips är att träna sådant som man tycker är kul. Har man roligt när man tränar vill man göra det igen, och har man väl kommit igång är steget inte så långt till att pröva nya träningsformer som tidigare inte lockade så mycket. För när man väl börjat träna något blir man oftast mer bekväm i sin kropp, man vänjer sig med känslan av trötthet och böjar till och med gilla den där känslan av att man har tagit ut sig helt. Självförtroendet växer och man vågar utmana sig själv och testa nya saker. Helt plötsligt är man fast i det underbara träningsträsket:)

  Min storlek är M och min mailadress är sofia_fred@hotmail.com

 • Jennie skriver:

  Min motivation är att känna hur min kropp blir starkare och att jag orkar mer av allt. Jag vet hur mycet bättre och piggare jag känner mig efter att jag tränat och jag orkar med att testa allt kul som livet för med sig. Och så gäller det att ha kul!

 • Jennie skriver:

  Min motivation är att känna hur min kropp blir starkare och att jag orkar mer av allt. Jag vet hur mycet bättre och piggare jag känner mig efter att jag tränat och jag orkar med att testa allt kul som livet för med sig. Och så gäller det att ha kul!

 • Jessica Sundberg skriver:

  Min motivation får jag av att känna hur bra jag mår efter träningen. Innan jag startar kan jag vara full av dålig energi och vara på dåligt humör, det negativa får sitt utlopp under träningen, jag tar in positiv energi och fylls med glädje och energi som får mitt jag att stråla. Att jag sedan även blir starkare och känner att jag orkar mer, både i träningen och i vardagen, ger ytterligare en kick och höjer motivationen!

 • Jessica Sundberg skriver:

  Min motivation får jag av att känna hur bra jag mår efter träningen. Innan jag startar kan jag vara full av dålig energi och vara på dåligt humör, det negativa får sitt utlopp under träningen, jag tar in positiv energi och fylls med glädje och energi som får mitt jag att stråla. Att jag sedan även blir starkare och känner att jag orkar mer, både i träningen och i vardagen, ger ytterligare en kick och höjer motivationen!

 • Pettersson Emelie skriver:

  Min bästa motivationstips är att träna det som man tycker är roligt. För att jag ska hitta motivation brukar jag sätta upp mål under säsongen, iår ska jag springa midnattsloppet här i Gbg 🙂 Sen nästa år ska jag vara med och springa göteborgsvarvet för fäörsta gången. Sen att jag mår så himla bra utav träning är en stor inverkan..
  ,

 • Pettersson Emelie skriver:

  Min bästa motivationstips är att träna det som man tycker är roligt. För att jag ska hitta motivation brukar jag sätta upp mål under säsongen, iår ska jag springa midnattsloppet här i Gbg 🙂 Sen nästa år ska jag vara med och springa göteborgsvarvet för fäörsta gången. Sen att jag mår så himla bra utav träning är en stor inverkan..
  ,

 • Carolllinee2 skriver:

  Utmaningar! Vänj dig inte vid det som är bekvämt, testa något du aldrig gjort förut, även om det inte känns som din grej! Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

  Storlek M
  carolllinee2@hotmail.com

 • Carolllinee2 skriver:

  Utmaningar! Vänj dig inte vid det som är bekvämt, testa något du aldrig gjort förut, även om det inte känns som din grej! Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

  Storlek M
  carolllinee2@hotmail.com

Leave a Reply