Vi smider planer!!!

By juni 14, 2013Uncategorized

camillao jagstående

Hej hej!

Nu har vi börjat att smida planer för fullt Camilla Emring och jag inför vårt hälsoevent i höst! Åhhh det kommer bli så bra! Tog en mysig frukost idag och idésprutade lite:-)

frukostmecamilla

Hoppas att mååååånga av er vill komma!

Kramar
Cammilaojag

 

 

Join the discussion 5 Comments

 • Camilla Emring-Lindström skriver:

  Ja tack för idag, Raring!

 • Camilla Emring-Lindström skriver:

  Ja tack för idag, Raring!

 • Marina Borneblad skriver:

  Låter väldigt spännande!!! 😀

 • Marina Borneblad skriver:

  Låter väldigt spännande!!! 😀

 • Smilla skriver:

  Hej Annika! Precis hittat din blogg, gjorde Functional Training dvd’n för första gången igår och känner av det idag, vilket gör mig jätteglad! 🙂 Men har en fråga.. Jag har lite svårt att göra tex armhävningar och plankövningarna just nu då jag har gjort ett bröstoperation och det känns lite obehagligt när bröstmuskeln får så mkt tyngd på sig. Har du något förslag på vad man kan göra istället? Så taggad att träna vidare med både dvd’n och med min löpning! 🙂 Tycker du är toppen! Ha en underbar sommar! 🙂

 • Smilla skriver:

  Hej Annika! Precis hittat din blogg, gjorde Functional Training dvd’n för första gången igår och känner av det idag, vilket gör mig jätteglad! 🙂 Men har en fråga.. Jag har lite svårt att göra tex armhävningar och plankövningarna just nu då jag har gjort ett bröstoperation och det känns lite obehagligt när bröstmuskeln får så mkt tyngd på sig. Har du något förslag på vad man kan göra istället? Så taggad att träna vidare med både dvd’n och med min löpning! 🙂 Tycker du är toppen! Ha en underbar sommar! 🙂

 • Jenny skriver:

  Låter spännande:-)

 • Jenny skriver:

  Låter spännande:-)

Leave a Reply