Vinn snygga träningskläder!

20120521-155911.jpg

Vill du vinna snygga träningskläder från Karitraa? Under den kommande veckan ger jag dig chansen. Vi börjar med dessa capribyxor!

Butterfly-serien har tekniska egenskaper som gör att fukt och svett transporteras bort från kroppen och materialet torkar snabbt. Plaggen är sömlösa och supermjuka med elastiskt material. Passformen är speciellt utformad för sportiga tjejer.
Materialet torkar snabbt.

För att tävla beskriv ditt bästa träningsminne i kommentarsfältet!
Glöm inte skriva din klädstorlek och mailadress! Tävlingen pågår endast idag (måndag).

Kram Annika

Join the discussion 61 Comments

 • Pernillasjogren skriver:

  Hej! Mitt bästa träningsminne var när jag för två år sedan blev förklädd till orienterare av bekanta som sedan tyckte jag skulle springa med min hyperaktiva svärmor i 30 graders värme. Väldigt improvisorisk klädnad. Mycket skratt blev de! Storlek M/38 mail: pernillasjogren@live.se

 • Pernillasjogren skriver:

  Hej! Mitt bästa träningsminne var när jag för två år sedan blev förklädd till orienterare av bekanta som sedan tyckte jag skulle springa med min hyperaktiva svärmor i 30 graders värme. Väldigt improvisorisk klädnad. Mycket skratt blev de! Storlek M/38 mail: pernillasjogren@live.se

 • Friberg Sandra skriver:

  Hej. Mitt absoluta bästa finaste stoltaste tränings minne var när jag var i Monte Gordo v 17 och sprang 1,4 mil på bergspasset!! Jag är ingen löpare men med min “jävlarinamma” fixade jag det!!! Jag har Stl 38
  friberg.sandra@gmail.com
  Kram Sandra

 • Friberg Sandra skriver:

  Hej. Mitt absoluta bästa finaste stoltaste tränings minne var när jag var i Monte Gordo v 17 och sprang 1,4 mil på bergspasset!! Jag är ingen löpare men med min “jävlarinamma” fixade jag det!!! Jag har Stl 38
  friberg.sandra@gmail.com
  Kram Sandra

 • Lovisa Giertta skriver:

  Mitt absolut bästa träningsminne är från förra sommaren. Idrott och träning är en stor del av mitt liv och jag älskar det. Men min lillebror har haft det något tyngre. Han har kämpat med övervikt under hela uppväxten och förra våren började jag dra med honom när jag tränade. Vi joggade korta sträckor och styrketränade på utegym med stockar och stenar för att jag ville visa honom hur KUL det är att träna!

  Jag är lätt besatt av intervaller och drog även med min brorsa i detta. Vi satte som mål för hela sommaren att vi skulle klara 5×5 backintervaller på 80-90% och han hade som personligt mål att klara en chin på utegymmet.

  Efter två-tre månaders träning hade min brors självförtroende fyrdubblats och en svettig julidag klarade han först av ett backintervallspass för att sedan göra sin livs första chin. Chocken i hans ögon när han drog sig upp över pinnen och sedan kikade ner på mig (han är 190 cm lång) var helt obetalbar. Sen skrek och jublade han, lyfte upp mig i luften och skrek lite till.

  Den dagen, det är mitt absolut bästa träningsminne.

  lovisa.giertta@gmail.com
  Storlek S 36/38

 • Lovisa Giertta skriver:

  Mitt absolut bästa träningsminne är från förra sommaren. Idrott och träning är en stor del av mitt liv och jag älskar det. Men min lillebror har haft det något tyngre. Han har kämpat med övervikt under hela uppväxten och förra våren började jag dra med honom när jag tränade. Vi joggade korta sträckor och styrketränade på utegym med stockar och stenar för att jag ville visa honom hur KUL det är att träna!

  Jag är lätt besatt av intervaller och drog även med min brorsa i detta. Vi satte som mål för hela sommaren att vi skulle klara 5×5 backintervaller på 80-90% och han hade som personligt mål att klara en chin på utegymmet.

  Efter två-tre månaders träning hade min brors självförtroende fyrdubblats och en svettig julidag klarade han först av ett backintervallspass för att sedan göra sin livs första chin. Chocken i hans ögon när han drog sig upp över pinnen och sedan kikade ner på mig (han är 190 cm lång) var helt obetalbar. Sen skrek och jublade han, lyfte upp mig i luften och skrek lite till.

  Den dagen, det är mitt absolut bästa träningsminne.

  lovisa.giertta@gmail.com
  Storlek S 36/38

 • Madeleine skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag sprang 7km utan att stanna, jag hade aldrig sprungit förut! veckan efter anmälde jag mig till tjejmilen i NYC, jag klarade det! 🙂

  Storlek 38/M, mimmie1991@hotmail.com
  Kram! Madeleine

 • Madeleine skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag sprang 7km utan att stanna, jag hade aldrig sprungit förut! veckan efter anmälde jag mig till tjejmilen i NYC, jag klarade det! 🙂

  Storlek 38/M, mimmie1991@hotmail.com
  Kram! Madeleine

 • Emma skriver:

  Åh det måste varit bara nyligen när jag stod på löpbandet och körde pw inför ett tufft styrketräningspass… Jag kände efter ett par minuter att kroppen sa: Emma, jag vill jogga.

  Har aldrig tyckt om att jogga, har enbart kört pw’s .. Men jag snabbade på bandet och började jogga. Och herrejisses vad gött det kändes i kropp & själ! Joggade som jag aldrig gjort nåt annat och sen dess har jag ett leende där på löpbandet. Jag tog ett steg ur my comfort zone och jag är såå glad att jag lyssnade på kroppen & trappade upp tempot! 😀

  Stl: M skulle sitta som en smäck 🙂
  gos.emma@hotmail.com

 • Anonym skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag för första gången la märke till att jag, en tjej på 155cm som en gång i tiden var bland de mulligare, sprang fortare och längre än relativt vältränade killar på över 185cm 🙂

  Storlek 36/S, ea222gw@lnu.se

 • Emma skriver:

  Åh det måste varit bara nyligen när jag stod på löpbandet och körde pw inför ett tufft styrketräningspass… Jag kände efter ett par minuter att kroppen sa: Emma, jag vill jogga.

  Har aldrig tyckt om att jogga, har enbart kört pw’s .. Men jag snabbade på bandet och började jogga. Och herrejisses vad gött det kändes i kropp & själ! Joggade som jag aldrig gjort nåt annat och sen dess har jag ett leende där på löpbandet. Jag tog ett steg ur my comfort zone och jag är såå glad att jag lyssnade på kroppen & trappade upp tempot! 😀

  Stl: M skulle sitta som en smäck 🙂
  gos.emma@hotmail.com

 • Anonym skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag för första gången la märke till att jag, en tjej på 155cm som en gång i tiden var bland de mulligare, sprang fortare och längre än relativt vältränade killar på över 185cm 🙂

  Storlek 36/S, ea222gw@lnu.se

 • Fransson408 skriver:

  Mitt bästa träningsminne är för inte sÅ länge sedan, faktiskt bara 6 månader sedan då jag fick min sambo att köpa gymkort! Han har alltid vägrat att träna, men efter att ha sett mig strålande glad efter träningarna så ville han hänga på! I lördags sa han, du Emelie jag tycker vi ska ha ett mål, vad sägs om göteborgsvarvet 2013? Jag är nog fortfarande lite i chock över att han sa det men nu kör vi! Så nu kommer ni se mig och min föredetta icke tränare på göteborgsgator!

  Dessa byxor skulle komma till stor nytta nu 😉

  Stl 42 / L

 • Fransson408 skriver:

  Mitt bästa träningsminne är för inte sÅ länge sedan, faktiskt bara 6 månader sedan då jag fick min sambo att köpa gymkort! Han har alltid vägrat att träna, men efter att ha sett mig strålande glad efter träningarna så ville han hänga på! I lördags sa han, du Emelie jag tycker vi ska ha ett mål, vad sägs om göteborgsvarvet 2013? Jag är nog fortfarande lite i chock över att han sa det men nu kör vi! Så nu kommer ni se mig och min föredetta icke tränare på göteborgsgator!

  Dessa byxor skulle komma till stor nytta nu 😉

  Stl 42 / L

 • Fransson408 skriver:

  Min mail är fransson408@hotmail.com

 • Fransson408 skriver:

  Min mail är fransson408@hotmail.com

 • Ida Ohrberg skriver:

  Jag skulle vilja ha stl. M
  ida.ohrberg@live.se

  Mitt bästa träningsminne är helt klart när jag klarade hinderbanan under min polisutbildning. En utmaning som kändes oöverstigligt men som jag klarade efter hård träning på sommarlovet. Så härligt när man klarar mer än man tror!

 • Ida Ohrberg skriver:

  Jag skulle vilja ha stl. M
  ida.ohrberg@live.se

  Mitt bästa träningsminne är helt klart när jag klarade hinderbanan under min polisutbildning. En utmaning som kändes oöverstigligt men som jag klarade efter hård träning på sommarlovet. Så härligt när man klarar mer än man tror!

 • Ulrika Andersson skriver:

  Mitt bästa tränings inne är första gången jag provade crossfit. Jag testade chins och klarade några. Kände mig då stolt och stark.

  Kram

  Stl 34

 • Ulrika Andersson skriver:

  Mitt bästa tränings inne är första gången jag provade crossfit. Jag testade chins och klarade några. Kände mig då stolt och stark.

  Kram

  Stl 34

 • Jenny skriver:

  För mig finns det så många, men ett av de bästa är nog ändå första gången jag kände att jag kunde börja springa igen efter att ha varit konstant förkyld och smått illamående de första sju veckorna av min graviditet. Sån frihet! Nu lunkar jag på lite försiktigt och hoppas att jag kommer kunna fortsätta med det en bra bit in i graviditeten.

  Storlek 34 passar mig i vanliga fall men börjar bli trångt om magen så 36 tror jag skulle vara perfekt och ett mycket välkommet tillskott i min garderob.

 • Jenny skriver:

  För mig finns det så många, men ett av de bästa är nog ändå första gången jag kände att jag kunde börja springa igen efter att ha varit konstant förkyld och smått illamående de första sju veckorna av min graviditet. Sån frihet! Nu lunkar jag på lite försiktigt och hoppas att jag kommer kunna fortsätta med det en bra bit in i graviditeten.

  Storlek 34 passar mig i vanliga fall men börjar bli trångt om magen så 36 tror jag skulle vara perfekt och ett mycket välkommet tillskott i min garderob.

 • Ulrika Eres skriver:

  Mitt absolut bästa minne är, när jag efter många års halvdan träning, tog kontakt med en PT. Vi har tränat TRX, Vipr, löpträning m m och jag känner efter varje pass att jag kan lite mer, blir starkare och endorfinerna pumpar!
  Min storlek är M och min mail ulrika.eres@hotmail.com.

 • Ulrika Eres skriver:

  Mitt absolut bästa minne är, när jag efter många års halvdan träning, tog kontakt med en PT. Vi har tränat TRX, Vipr, löpträning m m och jag känner efter varje pass att jag kan lite mer, blir starkare och endorfinerna pumpar!
  Min storlek är M och min mail ulrika.eres@hotmail.com.

 • Pernilla_Andersson24 skriver:

  Hej Annika ! Tack för en inspirerande blogg. Mitt bästa träningsminne är när jag för ungefär en månad sedan började träna fyra grupper i simning. Jag simmade själv som liten men kände att jag ville engagera mig för att göra simningen roligare och ge en träningsglädje. I lördags fick jag bekräftelsen av härliga barn i åldern 4 år- 10 år, genom att alla hade haft det kul på träningen . Ett mål jag trodde var ouppnåligt då flera var rädda för vatten vid starten av simskolan .

  Känna att jag nog har inspierarat till att träning och i detta fall simning är kul och fick mig att le hela helgen!

  Min storlek är S och min mail är: Pernilla_Andersson24@hotmail.com

 • Pernilla_Andersson24 skriver:

  Hej Annika ! Tack för en inspirerande blogg. Mitt bästa träningsminne är när jag för ungefär en månad sedan började träna fyra grupper i simning. Jag simmade själv som liten men kände att jag ville engagera mig för att göra simningen roligare och ge en träningsglädje. I lördags fick jag bekräftelsen av härliga barn i åldern 4 år- 10 år, genom att alla hade haft det kul på träningen . Ett mål jag trodde var ouppnåligt då flera var rädda för vatten vid starten av simskolan .

  Känna att jag nog har inspierarat till att träning och i detta fall simning är kul och fick mig att le hela helgen!

  Min storlek är S och min mail är: Pernilla_Andersson24@hotmail.com

 • Linda skriver:

  Mitt bästa träningsminne var faktiskt nu i vintras. Fick blodproppar i lungorna i somras och vinkade till de på “andra sidan”. Sakta fick jag börja om från början med motion. Och med många och väldigt korta promenader på ca 5 minuter under hösten så småjoggade jag faktiskt 1 km i december 2012. Då grät jag av lycka 🙂
  Nu har jag varit och nuddat lite på uppemot 4,5-5 km och mer ska det bli.
  Stl 44/46 är min stl. mailen är: lindacarlsson73@hotmail.com

 • Linda skriver:

  Mitt bästa träningsminne var faktiskt nu i vintras. Fick blodproppar i lungorna i somras och vinkade till de på “andra sidan”. Sakta fick jag börja om från början med motion. Och med många och väldigt korta promenader på ca 5 minuter under hösten så småjoggade jag faktiskt 1 km i december 2012. Då grät jag av lycka 🙂
  Nu har jag varit och nuddat lite på uppemot 4,5-5 km och mer ska det bli.
  Stl 44/46 är min stl. mailen är: lindacarlsson73@hotmail.com

 • Malin90 skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag började på Feminine Wibe i början av året. Efter att ha varit en latmask i flera år blev jag så glad att jag hade börjat dansa som är så superkul och härligt! Träning är faktiskt roligt om man finner det som är rätt för just sig själv. Känner mig extra stolt över att som 35-åring vågat börja dansa i en grupp med tonåringar! 😉 Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

  Mvh Malin Svensson

  malin@hotmail.com, storlek M

 • Malin90 skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag började på Feminine Wibe i början av året. Efter att ha varit en latmask i flera år blev jag så glad att jag hade börjat dansa som är så superkul och härligt! Träning är faktiskt roligt om man finner det som är rätt för just sig själv. Känner mig extra stolt över att som 35-åring vågat börja dansa i en grupp med tonåringar! 😉 Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

  Mvh Malin Svensson

  malin@hotmail.com, storlek M

 • Malin90 skriver:

  Malin igen… Ska vara malin90@hotmail.com dom mailadress….

 • Malin90 skriver:

  Malin igen… Ska vara malin90@hotmail.com dom mailadress….

 • Madde skriver:

  Mitt bästa träningsminne som alltid ger mig motivation är första gången jag tränade med min PT Åse Line. Hon frälste mig till styrketräningens värld. Hon fick mig att våga stå bredvid “de stora killarna” och benböj blev min nya drog!

  Jag har storlek M
  madde.v.w@hotmail.com
  http://bangboom.blogg.se

 • Madde skriver:

  Mitt bästa träningsminne som alltid ger mig motivation är första gången jag tränade med min PT Åse Line. Hon frälste mig till styrketräningens värld. Hon fick mig att våga stå bredvid “de stora killarna” och benböj blev min nya drog!

  Jag har storlek M
  madde.v.w@hotmail.com
  http://bangboom.blogg.se

 • Elinmurklanjohansson skriver:

  Hej! Jag älskar att träna och gör det så ofta jag bara kan. Häromdagen så gick jag till en boxningshall och testade på ett pass och det har nu blivit mitt roligaste träningsminne eftersom jag älskade det och instruktören tyckte även att jag såg ut som Anna Laurell när jag provade mina färdigheter att boxas vilket gjorde träningen ännu roligare! Nu kan jag inte sluta att träna de olika slagen i luften! Jag märker redan hur inspirerad jag är för boxningen, min nya livsgrej, helt klart.
  Mail: elinmurklanjohansson@hotmail.se
  STL: S/36
  Mvh Elin 😉

 • Elinmurklanjohansson skriver:

  Hej! Jag älskar att träna och gör det så ofta jag bara kan. Häromdagen så gick jag till en boxningshall och testade på ett pass och det har nu blivit mitt roligaste träningsminne eftersom jag älskade det och instruktören tyckte även att jag såg ut som Anna Laurell när jag provade mina färdigheter att boxas vilket gjorde träningen ännu roligare! Nu kan jag inte sluta att träna de olika slagen i luften! Jag märker redan hur inspirerad jag är för boxningen, min nya livsgrej, helt klart.
  Mail: elinmurklanjohansson@hotmail.se
  STL: S/36
  Mvh Elin 😉

 • Sophie skriver:

  Mitt bästa träningsminne hittills var när jag 5 maj i år sprang Gävle kvartsmarathon på 58:54 min. Jag var jättenervös att jag skulle få ont i lederna då i princip hela banan är på asfalt, och jag trodde absolut att jag skulle komma en bra bit över timmen då jag hade sprungit en mil EN gång innan. Men allt gick superbra och det var hur kul som helst! Grymt stolt över mig själv!

  Mail: sophiemeph@hotmail.com
  Strl: M/38

 • Sophie skriver:

  Mitt bästa träningsminne hittills var när jag 5 maj i år sprang Gävle kvartsmarathon på 58:54 min. Jag var jättenervös att jag skulle få ont i lederna då i princip hela banan är på asfalt, och jag trodde absolut att jag skulle komma en bra bit över timmen då jag hade sprungit en mil EN gång innan. Men allt gick superbra och det var hur kul som helst! Grymt stolt över mig själv!

  Mail: sophiemeph@hotmail.com
  Strl: M/38

 • Kajsa Kavat skriver:

  Jag jobbar som instruktör på ett gym i Göteborg och hade för några veckor sen ett pass som lyckades ligga samtidigt som vårruset skulle gå av stapeln så därför var antalet medverkande på passet väldigt lågt. Det är alltid tråkigt när ett populärt pass helt plötsligt tappar medverkande. Men jag och de tappra medlemmarna som hade dykt upp bestämde att vi skulle göra det bästa av saken och köra skiten ut varandra. Sagt och gjort, 55 min senare var det imma på speglarna och vi var 10 trötta men glada afrodansare som låg och stretchade på ett golv helt halkigt av svett. Endorfinnivån i salen var så hög att man nästan kunde ta på den. Visst är det fantastiskt härligt att träna tillsammans!

  Kajsa Kavat
  kajsamberg@hotmail.com
  M/38

 • Kajsa Kavat skriver:

  Jag jobbar som instruktör på ett gym i Göteborg och hade för några veckor sen ett pass som lyckades ligga samtidigt som vårruset skulle gå av stapeln så därför var antalet medverkande på passet väldigt lågt. Det är alltid tråkigt när ett populärt pass helt plötsligt tappar medverkande. Men jag och de tappra medlemmarna som hade dykt upp bestämde att vi skulle göra det bästa av saken och köra skiten ut varandra. Sagt och gjort, 55 min senare var det imma på speglarna och vi var 10 trötta men glada afrodansare som låg och stretchade på ett golv helt halkigt av svett. Endorfinnivån i salen var så hög att man nästan kunde ta på den. Visst är det fantastiskt härligt att träna tillsammans!

  Kajsa Kavat
  kajsamberg@hotmail.com
  M/38

 • Elin Lindstrom skriver:

  Jag tränar just nu inför Vätternrundan och måste säga att mitt bästa träningsminne var faktiskt förra helgen när jag cyklade 15 mil på en väldigt bra tid! Jag var helnöjd och det peppade mig rejält!
  Jag har storlek M/38.
  Tack för en super inspirerande och härlig blogg!!
  Elin Lindström

 • Elin Lindstrom skriver:

  Jag tränar just nu inför Vätternrundan och måste säga att mitt bästa träningsminne var faktiskt förra helgen när jag cyklade 15 mil på en väldigt bra tid! Jag var helnöjd och det peppade mig rejält!
  Jag har storlek M/38.
  Tack för en super inspirerande och härlig blogg!!
  Elin Lindström

 • Johansson_helena skriver:

  Mitt bästa träningsminne är från förra sommaren då jag sprang min första mil! Jag som aldrig trott att jag kan springa, och har kämpat mig runt på mina 5km-rundor med andan i halsen! Underbar känsla att klara ett mål, och samtidigt inse att det är mina inre tankar som har begränsat mig. Nu tror jag mer på mig själv och vet att med rätt träning och positiva tankar kan även jag!

  Mail: johansson_helena@hotmail.com
  Storlek: M/38

 • Johansson_helena skriver:

  Mitt bästa träningsminne är från förra sommaren då jag sprang min första mil! Jag som aldrig trott att jag kan springa, och har kämpat mig runt på mina 5km-rundor med andan i halsen! Underbar känsla att klara ett mål, och samtidigt inse att det är mina inre tankar som har begränsat mig. Nu tror jag mer på mig själv och vet att med rätt träning och positiva tankar kan även jag!

  Mail: johansson_helena@hotmail.com
  Storlek: M/38

 • Hilleville__ skriver:

  Mitt bästa träningsminne var första gången jag testade zumba. Jag gick en danslinje vid karlstads universitet och var lite frustrerad i kroppen efter att under lång tid ha fått lov att dansa kontrollerat. Det var så underbart skönt att ta med mig min bästa vän och bara få dansa loss utan att behöva tänka på någonting annat!

  mail: hilleville__@hotmail.com
  Strlk: M/36/38

 • Hilleville__ skriver:

  Mitt bästa träningsminne var första gången jag testade zumba. Jag gick en danslinje vid karlstads universitet och var lite frustrerad i kroppen efter att under lång tid ha fått lov att dansa kontrollerat. Det var så underbart skönt att ta med mig min bästa vän och bara få dansa loss utan att behöva tänka på någonting annat!

  mail: hilleville__@hotmail.com
  Strlk: M/36/38

 • Agunzel skriver:

  Hej! Mitt bästa träningsminne är nog årets Gbg-varv. Första gången jag sprang var för sju år sen, före barn och vardagspussel. Kort och gott – jag hade massor av tid och var vältränad. Har efter detta haft svårt att sätta upp realistiska mål med min träning och känt mig kass, även om jag tränat men inte sprungit tillräckligt fort eller långt. Fröken duktig, I know. Det har gjort att jag istället för att känna glädje i min träning, känt press och hållit mig borta från att anmäla mig till fler lopp, för “jag kommer ju ändå inte springa så bra som jag en gång kunde”.
  Men, så övertalade några kollegor mig onsdagen innan varvet i år att springa, med iställningen att vi skulle ha roligt! Och guess what – jag gjorde personbästa med fyra sekunder! Inte för att jag slog min gamla tid, men för att jag verkligen kände glädjen i att springa igen och inte kände någon prestationsångest. Sjukt laddad att finna mer tid för träning nu – helt
  klart är ju att schyssta träningskläder piggar upp också!
  Stl S
  agunzel@hotmail.com

 • Agunzel skriver:

  Hej! Mitt bästa träningsminne är nog årets Gbg-varv. Första gången jag sprang var för sju år sen, före barn och vardagspussel. Kort och gott – jag hade massor av tid och var vältränad. Har efter detta haft svårt att sätta upp realistiska mål med min träning och känt mig kass, även om jag tränat men inte sprungit tillräckligt fort eller långt. Fröken duktig, I know. Det har gjort att jag istället för att känna glädje i min träning, känt press och hållit mig borta från att anmäla mig till fler lopp, för “jag kommer ju ändå inte springa så bra som jag en gång kunde”.
  Men, så övertalade några kollegor mig onsdagen innan varvet i år att springa, med iställningen att vi skulle ha roligt! Och guess what – jag gjorde personbästa med fyra sekunder! Inte för att jag slog min gamla tid, men för att jag verkligen kände glädjen i att springa igen och inte kände någon prestationsångest. Sjukt laddad att finna mer tid för träning nu – helt
  klart är ju att schyssta träningskläder piggar upp också!
  Stl S
  agunzel@hotmail.com

 • Rebecca skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag sprang GÖteborgsvarvet förra året. Jag har alltid sagt nej, nej, nej till allt vad löpning heter eftersom jag i ärlighetens namn tycker att det är rätt tråkigt. Men… Jag anmälde mig och tänkte att det får bära eller brista. Klarar massa annat folk det ska jag väl också klara det. Det gjorde ont, det var långt, jag var nära att ge upp… Men jag klarade det! Och när jag sprang längs upploppet med ben som knappt bar mig så blev jag alldeles tårögd inför vad jag hade gjort. Lilla, lilla jag hade sprungit 2,1 mil! Jag fixade det! Stoltheten över mig själv gjorde att tårarna nästan började rinna… Det är mitt bästa träningsminne!!!

  Jag har storlek 38! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag sprang GÖteborgsvarvet förra året. Jag har alltid sagt nej, nej, nej till allt vad löpning heter eftersom jag i ärlighetens namn tycker att det är rätt tråkigt. Men… Jag anmälde mig och tänkte att det får bära eller brista. Klarar massa annat folk det ska jag väl också klara det. Det gjorde ont, det var långt, jag var nära att ge upp… Men jag klarade det! Och när jag sprang längs upploppet med ben som knappt bar mig så blev jag alldeles tårögd inför vad jag hade gjort. Lilla, lilla jag hade sprungit 2,1 mil! Jag fixade det! Stoltheten över mig själv gjorde att tårarna nästan började rinna… Det är mitt bästa träningsminne!!!

  Jag har storlek 38! 🙂

 • Linnea skriver:

  Mitt bästa och förmodligen värsta träningsminne var när jag spelade handboll förut och vi hade tuff försäsongsträning med laget. Vi var mitt ute i skogen och körde hemsk backträning! Hur kan nu detta vara mitt bästa? Jo eftersom jag hade så grymma människor omkring mig (mitt lag) gjorde att vi fixade den hemska träning tillsammans och var grymt nöjda och trötta efteråt!
  Stl: m/38/40
  andersson.linnea.maria@hotmail.com

 • Linnea skriver:

  Mitt bästa och förmodligen värsta träningsminne var när jag spelade handboll förut och vi hade tuff försäsongsträning med laget. Vi var mitt ute i skogen och körde hemsk backträning! Hur kan nu detta vara mitt bästa? Jo eftersom jag hade så grymma människor omkring mig (mitt lag) gjorde att vi fixade den hemska träning tillsammans och var grymt nöjda och trötta efteråt!
  Stl: m/38/40
  andersson.linnea.maria@hotmail.com

 • Jenny skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag gick i mål på Lidingö Tjejlopp! Jag hade så mycket spring i benen och fick en riktigt “runners kick” när jag gick i mål. Det var första gången jag sprang en hel mil och efter denna adrenalinrush kände jag mig så stark, pigg och fylld med energi, det kändes som att allt var möjligt! Härligt!

  Stl S
  petojen@live.se

 • Jenny skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag gick i mål på Lidingö Tjejlopp! Jag hade så mycket spring i benen och fick en riktigt “runners kick” när jag gick i mål. Det var första gången jag sprang en hel mil och efter denna adrenalinrush kände jag mig så stark, pigg och fylld med energi, det kändes som att allt var möjligt! Härligt!

  Stl S
  petojen@live.se

 • Anastasia skriver:

  Bästa och färskaste minnet. Från förra veckan när jag klarade att göra en handstand push up för första gången utan hjälp!! 🙂
  Har strl M

 • Anastasia skriver:

  Bästa och färskaste minnet. Från förra veckan när jag klarade att göra en handstand push up för första gången utan hjälp!! 🙂
  Har strl M

 • Maria Petri skriver:

  Efter många år med alldeles för mycket träning ( i form av löpning och jympa) sa min kropp i från. Jag bröt ner den i stället för att bygga upp den. Kunde inte hitta balansen och resultatet blev bara dåligt för mig. Jag tvingades ta en lång paus i träningen, och har nu äntligen hittat tillbaka till glädjen den medför! Dans och yoga har blivit de nya, och jag känner att det är precis vad kroppen vill ha! Kunde inte ana hur roligt det är med line-dance! Älskar att röra mig till musik och kombinationen med yogan – lugnet och rörligheten gör att jag är i den form jag idag behöver vara – och det min kropp behöver.
  Önskar dessa fina capri-byxor till sommarens promenader!
  kram Maria
  maria_petri@hotmail.com
  Min storlek är S / 36

 • Maria Petri skriver:

  Efter många år med alldeles för mycket träning ( i form av löpning och jympa) sa min kropp i från. Jag bröt ner den i stället för att bygga upp den. Kunde inte hitta balansen och resultatet blev bara dåligt för mig. Jag tvingades ta en lång paus i träningen, och har nu äntligen hittat tillbaka till glädjen den medför! Dans och yoga har blivit de nya, och jag känner att det är precis vad kroppen vill ha! Kunde inte ana hur roligt det är med line-dance! Älskar att röra mig till musik och kombinationen med yogan – lugnet och rörligheten gör att jag är i den form jag idag behöver vara – och det min kropp behöver.
  Önskar dessa fina capri-byxor till sommarens promenader!
  kram Maria
  maria_petri@hotmail.com
  Min storlek är S / 36

 • Isabelle skriver:

  Mitt bästa (och värsta) träningsminne är från året då jag pluggade till Hälsocoach och vi gick grundutbildning i Bodypump. Jag hade haft världens längsta förkylning, på ca 2 mån, och hade knappt hunnit träna ett pass innan. Ska tillägga att Bodypump hade jag provat två gånger innan.. Vi hade jätte roligt under de tre lärorika dagarna och träningsvärken jag hade kan jag knappt beskriva! Värst var det i benen, kunde knappt gå, och under sista dagen när jag skulle presenterna min låt, utfall, trodde jag allvarligt talat att jag skulle falla ihop där framme! Men jag gjorde som tränaren sa (adam gripenholm) och omvändlade min smärta i benen till pepp för mina deltagare! Det bästa av allt var att jag blev godkänd och idag tycker jag att det bästa som finns är att hålla pass i Bodypump! 🙂 // Isabelle

 • Isabelle skriver:

  Mitt bästa (och värsta) träningsminne är från året då jag pluggade till Hälsocoach och vi gick grundutbildning i Bodypump. Jag hade haft världens längsta förkylning, på ca 2 mån, och hade knappt hunnit träna ett pass innan. Ska tillägga att Bodypump hade jag provat två gånger innan.. Vi hade jätte roligt under de tre lärorika dagarna och träningsvärken jag hade kan jag knappt beskriva! Värst var det i benen, kunde knappt gå, och under sista dagen när jag skulle presenterna min låt, utfall, trodde jag allvarligt talat att jag skulle falla ihop där framme! Men jag gjorde som tränaren sa (adam gripenholm) och omvändlade min smärta i benen till pepp för mina deltagare! Det bästa av allt var att jag blev godkänd och idag tycker jag att det bästa som finns är att hålla pass i Bodypump! 🙂 // Isabelle

 • Anneli Kjörling skriver:

  Mitt bästa minne är förra vintern med nmt, nordinmilitarytraining, snön vräkte ner och det blåste vi i gruppen hade inte en aning vart vi va för du såg knappt en meter framför dig. Men vilken mental seger! Det finns inget dåligt väder!!!
  aj.johansson@bredband.net stl xl.
  Hälsningar Anneli Kjörling

 • Anneli Kjörling skriver:

  Mitt bästa minne är förra vintern med nmt, nordinmilitarytraining, snön vräkte ner och det blåste vi i gruppen hade inte en aning vart vi va för du såg knappt en meter framför dig. Men vilken mental seger! Det finns inget dåligt väder!!!
  aj.johansson@bredband.net stl xl.
  Hälsningar Anneli Kjörling

 • Isabelle skriver:

  Glömde skriva storlek och mailadress ;P
  strl S
  i_abelle@hotmail.com

  / Isabelle

 • Isabelle skriver:

  Glömde skriva storlek och mailadress ;P
  strl S
  i_abelle@hotmail.com

  / Isabelle

 • Linn W skriver:

  Jag har dansat sedan jag var liten. Jazz, balett och modernt var det jag gillade bäst. En sommar bestämde jag mig för att gå på Bounce Summercamp en vecka i Stockholm. Jag kom ihåg en klass i hip hop med Jennie. Jag hade aldrig dansat denna stil innan och jag var sjukt nervös.
  Men det visade sig att koreografin var så otroligt rolig, inspirerande och jag lärde mig att pressa mig själv på ett positivt sätt som gjorde att jag utvecklades som dansare. Jag dansade med en helt annan känsla, njöt och orkade hur mycket som helst. Det var så svårt men jag gav allt!
  Efter denna klassen kunde jag på riktigt vrida ut mina kläder som var fulla av svett. Det såg ut som att jag hade duschat med kläderna på. Detta är mitt absolut bästa tränings och dansminne.

  Tack för en inspirerande blogg!

 • Linn W skriver:

  Jag har dansat sedan jag var liten. Jazz, balett och modernt var det jag gillade bäst. En sommar bestämde jag mig för att gå på Bounce Summercamp en vecka i Stockholm. Jag kom ihåg en klass i hip hop med Jennie. Jag hade aldrig dansat denna stil innan och jag var sjukt nervös.
  Men det visade sig att koreografin var så otroligt rolig, inspirerande och jag lärde mig att pressa mig själv på ett positivt sätt som gjorde att jag utvecklades som dansare. Jag dansade med en helt annan känsla, njöt och orkade hur mycket som helst. Det var så svårt men jag gav allt!
  Efter denna klassen kunde jag på riktigt vrida ut mina kläder som var fulla av svett. Det såg ut som att jag hade duschat med kläderna på. Detta är mitt absolut bästa tränings och dansminne.

  Tack för en inspirerande blogg!

 • Anna skriver:

  Mängder med intervaller i ösregn! För några år sen under barmarksträningen inför innebandysäsongen! SPrang intervaller i flera timmar i ösregn och trodde att det aldrig skulle ta slut, men det gjorde det! Och det konstiga är att jag ibland saknar det… Träning är livet och ett par snygga brallor skulle sitta fint! Grym blogg förresten! För övrigt har jag har storlek M och hallberga@telia.com

 • Anna skriver:

  Mängder med intervaller i ösregn! För några år sen under barmarksträningen inför innebandysäsongen! SPrang intervaller i flera timmar i ösregn och trodde att det aldrig skulle ta slut, men det gjorde det! Och det konstiga är att jag ibland saknar det… Träning är livet och ett par snygga brallor skulle sitta fint! Grym blogg förresten! För övrigt har jag har storlek M och hallberga@telia.com

 • Sara skriver:

  Mitt bästa träningsminne var förra året när jag sprang Göteborgsvarvet. Jag hade aldrig sprungit längre än 1.2 mil och siktade på att ta mig i mål runt 2 tim och 20 min. Känslan att gå i mål på tiden 1.52.57 var obetalbar och gör att jag blir sugen på att ta mig an nya träningsutmaniingar.
  sarak_84_@hotmail.com
  strl. M / 38

  Sara

 • Sara skriver:

  Mitt bästa träningsminne var förra året när jag sprang Göteborgsvarvet. Jag hade aldrig sprungit längre än 1.2 mil och siktade på att ta mig i mål runt 2 tim och 20 min. Känslan att gå i mål på tiden 1.52.57 var obetalbar och gör att jag blir sugen på att ta mig an nya träningsutmaniingar.
  sarak_84_@hotmail.com
  strl. M / 38

  Sara

 • Frida_granath skriver:

  Mitt bästa träningsminnen är de gånger jag kommer hem och är helt slut för att jag gjort mitt allra bästa och pressat mig att prestera bättre. Då är jag full av energi 🙂
  frida_granath@hotmail.com
  strl M/38

 • Frida_granath skriver:

  Mitt bästa träningsminnen är de gånger jag kommer hem och är helt slut för att jag gjort mitt allra bästa och pressat mig att prestera bättre. Då är jag full av energi 🙂
  frida_granath@hotmail.com
  strl M/38

 • Emma_erlandsson skriver:

  Mitt bästa träningsminne var faktiskt i helgen när jag skulle köra intervaller. Jag hade bestämt mig för att köra intervaller i tre backar på elljusspåret med fem repetitioner. Kroppen var trött och jag kände mig inte helt hundra rent motivationsmässigt men redan efter första backen kände jag att jag hade mycket att ge och det blev ett dunderpass. Helt färdig när jag kom hem. Så skönt.
  emma_erlandsson@hotmail.com
  strl. M/38

 • Emma_erlandsson skriver:

  Mitt bästa träningsminne var faktiskt i helgen när jag skulle köra intervaller. Jag hade bestämt mig för att köra intervaller i tre backar på elljusspåret med fem repetitioner. Kroppen var trött och jag kände mig inte helt hundra rent motivationsmässigt men redan efter första backen kände jag att jag hade mycket att ge och det blev ett dunderpass. Helt färdig när jag kom hem. Så skönt.
  emma_erlandsson@hotmail.com
  strl. M/38

 • Hanna skriver:

  Mitt bästa träningsminne är från förra sommaren då jag åkte rullskidor i franska Alperna. Vilken miljö och vilken utsikt. Mer inspirerande träningsmiljö är svår att hitta!

  Strl S/34
  Hanniz_s@hotmail.com

 • Anna S skriver:

  Mitt bästa träningsminne var för 4 år sedan då jag för första gången testade body combat. Jag gick in med att jag skulle bara testa, men jag blev fast direkt! Bara känslan av att fightas gjorde mig heltänd varenda gång jag skulle dit och nu fyra år senare går jag fortfarande. Tävlingsmänniskan i mig kryper också fram när jag ser hur någon har bättre teknik än mig eller tar i hårdare, då måste jag vara bättre!
  Har inte tröttnat då det är så mycket teknik man kan förbättra varje gång!

  anna_78_78@hotmail.com
  strl M/38

 • Hanna skriver:

  Mitt bästa träningsminne är från förra sommaren då jag åkte rullskidor i franska Alperna. Vilken miljö och vilken utsikt. Mer inspirerande träningsmiljö är svår att hitta!

  Strl S/34
  Hanniz_s@hotmail.com

 • Anna S skriver:

  Mitt bästa träningsminne var för 4 år sedan då jag för första gången testade body combat. Jag gick in med att jag skulle bara testa, men jag blev fast direkt! Bara känslan av att fightas gjorde mig heltänd varenda gång jag skulle dit och nu fyra år senare går jag fortfarande. Tävlingsmänniskan i mig kryper också fram när jag ser hur någon har bättre teknik än mig eller tar i hårdare, då måste jag vara bättre!
  Har inte tröttnat då det är så mycket teknik man kan förbättra varje gång!

  anna_78_78@hotmail.com
  strl M/38

 • Anna9 skriver:

  Bästa träningsminnet måste vara alla basketpass jag gjorde i mellanstadiet. Det var så ofantligt kul att jag aldrig tänkte på det som träning.
  Storlek S

 • Anna9 skriver:

  Bästa träningsminnet måste vara alla basketpass jag gjorde i mellanstadiet. Det var så ofantligt kul att jag aldrig tänkte på det som träning.
  Storlek S

 • Sandra skriver:

  Mitt bästa träningsminne var förra året när jag gav mig motvilligt ut på en springtur efter en riktigt dålig dag. Jag sprang dit näsan pekade och hamnade vid en sjö med underbar utsikt, där stannade jag och vilade tills jag fått ny energi och sprang sedan hem. Alla mina negativa tankar från dagen var som bortblåsta när jag kom hem och jag hade hittat en ny favoritlöprunda.
  /Sandra

  sneuh09@student.lnu.se
  Strl:Small

 • Sandra skriver:

  Mitt bästa träningsminne var förra året när jag gav mig motvilligt ut på en springtur efter en riktigt dålig dag. Jag sprang dit näsan pekade och hamnade vid en sjö med underbar utsikt, där stannade jag och vilade tills jag fått ny energi och sprang sedan hem. Alla mina negativa tankar från dagen var som bortblåsta när jag kom hem och jag hade hittat en ny favoritlöprunda.
  /Sandra

  sneuh09@student.lnu.se
  Strl:Small

 • Annika A skriver:

  Jag hoppas jag inte haft mitt bästa träningstillfälle ännu! Det får mig att fortsätta att längta efter träningen att nästa gång blir ändå lite bättre än den senaste.

 • Annika A skriver:

  Jag hoppas jag inte haft mitt bästa träningstillfälle ännu! Det får mig att fortsätta att längta efter träningen att nästa gång blir ändå lite bättre än den senaste.

 • Gun Lindqvist skriver:

  Jag väljer att beskriva det senast bästa träningsminnet : )

  Jag vaknar innan klockan ringer. Det är tidigt, tidigt för att vara semester. De från gårdagen framlagda träningskläderna ligger på hotellrummets soffbord. Jag går upp och drar upp balkongdörren, det är varmare än de tidigare morgnarna och vinden har avtagit. Träningslinnet, de korta byxorna och joggingskorna åker på. Håret i en hästsvans, ett par klunkar vatten och en halv banan. Nu är jag redo för dagens aktiviteter. Vi samlas på andra sidan gatan från hotellet och tar oss sedan ner till stranden. Vattnet är lågt och det hårda partiet är brett och plant. Vi joggar utmed vattnet, mot Spanien med solen i ansiktet. Det är så vackert, så vackert att det nästan gör ont. Vi springer i ett behagligt tempo och efter en stund ser jag att några har stannat till på stranden. Det är en stor sköldpadda som har dragit till sig uppmärksamhet. Osäkert hur den egentligen mådde men fin var den. Efter ytterligare någon kilometer ropar en av löpledarna, delfiner! Jag tittar ut mot havet och där ute visar sig åtminstone två delfiner. Naturupplevelsen och löpningen får mig att njuta på ett alldeles särskilt sätt. När vi har sprungit ca 20 minuter vänder vi om. Sköldpaddan ligger kvar och en sjöstjärna har spolats upp under natten. Jag passerar några stavgångare. När jag kommer fram till plankan har några redan börjat göra sig färdiga för morgonens första styrkepass. Det är Erika som är passets ledare. Jag lägger ut mattan som jag har tagit med från hotellet och Erika sätter igång. Inte en enda muskel glöms bort, hela kroppen väcks och utmanas. Det svider och värker och när jag tror att jag inte orkar mer fortsätter vi lite till. När det är som jobbigast blir jag full i skratt. Konstig reflex tänker jag. Nu är det dags för avslappning, säger Erika. Adeles magiska stämma ljuder i högtalarna, havet är alldeles intill, solen värmer i ansiktet och på kroppen. Erika pratar mjukt. Då kommer tårarna. Jag är där och då. Ingen annan stans och jag mår just då så bra som jag någonsin kan.

 • Gun Lindqvist skriver:

  Jag väljer att beskriva det senast bästa träningsminnet : )

  Jag vaknar innan klockan ringer. Det är tidigt, tidigt för att vara semester. De från gårdagen framlagda träningskläderna ligger på hotellrummets soffbord. Jag går upp och drar upp balkongdörren, det är varmare än de tidigare morgnarna och vinden har avtagit. Träningslinnet, de korta byxorna och joggingskorna åker på. Håret i en hästsvans, ett par klunkar vatten och en halv banan. Nu är jag redo för dagens aktiviteter. Vi samlas på andra sidan gatan från hotellet och tar oss sedan ner till stranden. Vattnet är lågt och det hårda partiet är brett och plant. Vi joggar utmed vattnet, mot Spanien med solen i ansiktet. Det är så vackert, så vackert att det nästan gör ont. Vi springer i ett behagligt tempo och efter en stund ser jag att några har stannat till på stranden. Det är en stor sköldpadda som har dragit till sig uppmärksamhet. Osäkert hur den egentligen mådde men fin var den. Efter ytterligare någon kilometer ropar en av löpledarna, delfiner! Jag tittar ut mot havet och där ute visar sig åtminstone två delfiner. Naturupplevelsen och löpningen får mig att njuta på ett alldeles särskilt sätt. När vi har sprungit ca 20 minuter vänder vi om. Sköldpaddan ligger kvar och en sjöstjärna har spolats upp under natten. Jag passerar några stavgångare. När jag kommer fram till plankan har några redan börjat göra sig färdiga för morgonens första styrkepass. Det är Erika som är passets ledare. Jag lägger ut mattan som jag har tagit med från hotellet och Erika sätter igång. Inte en enda muskel glöms bort, hela kroppen väcks och utmanas. Det svider och värker och när jag tror att jag inte orkar mer fortsätter vi lite till. När det är som jobbigast blir jag full i skratt. Konstig reflex tänker jag. Nu är det dags för avslappning, säger Erika. Adeles magiska stämma ljuder i högtalarna, havet är alldeles intill, solen värmer i ansiktet och på kroppen. Erika pratar mjukt. Då kommer tårarna. Jag är där och då. Ingen annan stans och jag mår just då så bra som jag någonsin kan.

 • Annica D skriver:

  Som en “hatar att springa”-person så är nog mitt bästa det som hände härom dagen. Efter att gått ner 14 kg (har en del kvar) har jag börjat jogga lite lätt. Och eftersom jag blivit övertalat att springa Blodomloppet om en vecka ville jag testa 5 km. Tog med mig mannen ut i spåret och döm om min förvåning när jag sprang HELA tiden:) Ett par snygga träningsbyxor i stl L skulle sitta GÖTT!

  adalersand@hotmail.com

 • Annica D skriver:

  Som en “hatar att springa”-person så är nog mitt bästa det som hände härom dagen. Efter att gått ner 14 kg (har en del kvar) har jag börjat jogga lite lätt. Och eftersom jag blivit övertalat att springa Blodomloppet om en vecka ville jag testa 5 km. Tog med mig mannen ut i spåret och döm om min förvåning när jag sprang HELA tiden:) Ett par snygga träningsbyxor i stl L skulle sitta GÖTT!

  adalersand@hotmail.com

 • Lena skriver:

  Det finns många härliga träningsminnen.
  Spontant tänker jag på i går. Gick upp före familjen. Drog på mig träningskläder och snörade skorna. Sedan gav jag mig ut på en löprunda på landet. Njöt av att se landet vakna till liv, fåglarna kvittrade och solen sken. En underbar start på dagen( och sommaren )
  Kram Lena

 • Lena skriver:

  Det finns många härliga träningsminnen.
  Spontant tänker jag på i går. Gick upp före familjen. Drog på mig träningskläder och snörade skorna. Sedan gav jag mig ut på en löprunda på landet. Njöt av att se landet vakna till liv, fåglarna kvittrade och solen sken. En underbar start på dagen( och sommaren )
  Kram Lena

 • Alexandra Soderlund skriver:

  Mitt bästa träningsminne är från min studietid i Umeå då jag brukade starta mina lördagsmorgnar med ett bodybalance pass. Passet avslutades med en härlig avslappning med skönt värmande infravärme i taket 🙂

  //Alexandra
  Strl L, 40-42
  alexandrasoderlund@hotmail.com

 • Alexandra Soderlund skriver:

  Mitt bästa träningsminne är från min studietid i Umeå då jag brukade starta mina lördagsmorgnar med ett bodybalance pass. Passet avslutades med en härlig avslappning med skönt värmande infravärme i taket 🙂

  //Alexandra
  Strl L, 40-42
  alexandrasoderlund@hotmail.com

 • Aaadamsson skriver:

  Ett häftigt träningminne jag har är när jag och 2 fotbollskompisar var på sommarträningsläger och i närheten fanns en “svart” skidbacken som vi beslöt oss för att springa upp för! Och hej träningsvärk i rumpa&ben! Men vi klarade det och det är verkligen ett minne som man inte glömmer i första taget! Grym benträning!

  Strl 36 eller s
  Aaadamsson@hotmail.com

 • Aaadamsson skriver:

  Ett häftigt träningminne jag har är när jag och 2 fotbollskompisar var på sommarträningsläger och i närheten fanns en “svart” skidbacken som vi beslöt oss för att springa upp för! Och hej träningsvärk i rumpa&ben! Men vi klarade det och det är verkligen ett minne som man inte glömmer i första taget! Grym benträning!

  Strl 36 eller s
  Aaadamsson@hotmail.com

 • Isabell Fröberg skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när 60 zumbafantaster svettades, skrattade och levde på en av mina zumbaklasser! Jag har nog aldrig varit så lycklig, kännt mig så levande eller haft så kul!! Love to dance! Isabell Fröberg 20, om stl s

 • Isabell Fröberg skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när 60 zumbafantaster svettades, skrattade och levde på en av mina zumbaklasser! Jag har nog aldrig varit så lycklig, kännt mig så levande eller haft så kul!! Love to dance! Isabell Fröberg 20, om stl s

 • Emma skriver:

  Mitt bästa träningsminne var när jag fick mitt diplom från S.A.F.E , äntligen fick jag ett bevis på min kunskap !

  Stl:L

 • Emma skriver:

  Mitt bästa träningsminne var när jag fick mitt diplom från S.A.F.E , äntligen fick jag ett bevis på min kunskap !

  Stl:L

 • Anna skriver:

  Hej, Anna heter jag i mitt bästa träningsminne är när jag cykla vätternrundan med min man och när vi efter 12 timmar kommer i mål så sätter jag mig i gräset med ett stort leende o ammar vår 7 mån dotter.Idag är jag några kg lättare och mkt mer vältränad och kan inte fatta hur jag klarade det då, kram. St 38/m mail är aine@tele2.se

 • Anna skriver:

  Hej, Anna heter jag i mitt bästa träningsminne är när jag cykla vätternrundan med min man och när vi efter 12 timmar kommer i mål så sätter jag mig i gräset med ett stort leende o ammar vår 7 mån dotter.Idag är jag några kg lättare och mkt mer vältränad och kan inte fatta hur jag klarade det då, kram. St 38/m mail är aine@tele2.se

 • Caroline Akerlund skriver:

  Hej! Mitt bästa träningsminne är nog när jag hade examination för att bli gympa instruktör. Vi var 16 st i klassen som alla hade 2 låtar var att instruera. Det bästa med den gången var förutom den fantastiska träningen, att alla skrev lappar med positiv feedback till varandra som man skulle ta åt sig av. Det är verkligen fantastiskt när man gläds med och åt varandra och låter varandra veta det! =)
  En liten lapp kan verkligen göra skillnad, för vem som helst.

 • Anna-Karin skriver:

  Var ute på en helt fantastisk löprunda idag. 10,8 km i varierande terräng (tuffa backar i varvat med asfalt och grusväg), ett gäng glada joggare och strålande solsken. Detta kommer jag att leva på länge 🙂

  Stl: S

 • Caroline Akerlund skriver:

  Hej! Mitt bästa träningsminne är nog när jag hade examination för att bli gympa instruktör. Vi var 16 st i klassen som alla hade 2 låtar var att instruera. Det bästa med den gången var förutom den fantastiska träningen, att alla skrev lappar med positiv feedback till varandra som man skulle ta åt sig av. Det är verkligen fantastiskt när man gläds med och åt varandra och låter varandra veta det! =)
  En liten lapp kan verkligen göra skillnad, för vem som helst.

 • Anna-Karin skriver:

  Var ute på en helt fantastisk löprunda idag. 10,8 km i varierande terräng (tuffa backar i varvat med asfalt och grusväg), ett gäng glada joggare och strålande solsken. Detta kommer jag att leva på länge 🙂

  Stl: S

 • Maria Nilsson skriver:

  Ett av mina träningsminnen var när jag, tillsammans med tre kamrater, gick nerför Holmenkollen i träskor! Det var utomordentligt vingligt, men jag tog mig fram till campingen som låga nedanför, givetvis i helt fel skodon. Strl L.

 • Maria Nilsson skriver:

  Ett av mina träningsminnen var när jag, tillsammans med tre kamrater, gick nerför Holmenkollen i träskor! Det var utomordentligt vingligt, men jag tog mig fram till campingen som låga nedanför, givetvis i helt fel skodon. Strl L.

 • Ida Ljung skriver:

  De gånger man under somrarna jympat med Friskis & Svettis på gräsmattan vid Varbergs fästning. Vid sol och klarblå himmel finns inget vackrare ställe då det ligger precis vid havet. Man ser Subbe fyr, fiskebåtarna gå ut, kanske ett brudpar eller turister uppe på fästningsmuren som ser ner på oss sprattlande motionärer och folk äter glass på bänkarna bredvid. Under dessa pass går inga sura miner att skåda- hav, gratis träning, sommar, musik, energigivande ledare. Efter det går man bort till nakenbadet för ett svalkande dopp.

  ida.ljung@gmail.com
  Storlek M

 • Ida Ljung skriver:

  De gånger man under somrarna jympat med Friskis & Svettis på gräsmattan vid Varbergs fästning. Vid sol och klarblå himmel finns inget vackrare ställe då det ligger precis vid havet. Man ser Subbe fyr, fiskebåtarna gå ut, kanske ett brudpar eller turister uppe på fästningsmuren som ser ner på oss sprattlande motionärer och folk äter glass på bänkarna bredvid. Under dessa pass går inga sura miner att skåda- hav, gratis träning, sommar, musik, energigivande ledare. Efter det går man bort till nakenbadet för ett svalkande dopp.

  ida.ljung@gmail.com
  Storlek M

 • Annika skriver:

  I höstas fick jag mitt tredje barn och mitt bästa träningsminne är mitt första riktiga pass på gymmet efter min graviditet och förlossning. Att få en stund för mig själv, känna endorfinerna flöda i kroppen, känna pulsen stiga i takt med musiken, känslan av att återigen kunna röra mig obehindrat och få riktig kraft och energi, lyckan var total! Hem kom en helt ny mamma! Kram Annika strl 36 annika@scholz.nu

 • Annika skriver:

  I höstas fick jag mitt tredje barn och mitt bästa träningsminne är mitt första riktiga pass på gymmet efter min graviditet och förlossning. Att få en stund för mig själv, känna endorfinerna flöda i kroppen, känna pulsen stiga i takt med musiken, känslan av att återigen kunna röra mig obehindrat och få riktig kraft och energi, lyckan var total! Hem kom en helt ny mamma! Kram Annika strl 36 annika@scholz.nu

 • Kajsazw skriver:

  åh, jag har lite svårt att välja mellan två superminnen. I sommras tränade jag i en slalom backe med mitt fotbollslag. Det var bland det jobbigaste passet jag gjort. De sista metrarna upp för backen sved det som aldrig förr i benen och hela laget slet som djuue och vrålade ut KÄMPA!! Tillsammans kom vi alla upp. Och alla var extremt trötta efteråt men även extremt lyckliga. Antingen det eller när jag sprang min första mil. Vad lycklig jag var då! Jag kände mig oövervinnelig och kände för att springa tusen till. En timme i spåret gav mig en hel lycklig vecka och jag var oerhört stolt över mig själv.

  kajsazw@gmail.com Jag har strl M/38

 • Kajsazw skriver:

  åh, jag har lite svårt att välja mellan två superminnen. I sommras tränade jag i en slalom backe med mitt fotbollslag. Det var bland det jobbigaste passet jag gjort. De sista metrarna upp för backen sved det som aldrig förr i benen och hela laget slet som djuue och vrålade ut KÄMPA!! Tillsammans kom vi alla upp. Och alla var extremt trötta efteråt men även extremt lyckliga. Antingen det eller när jag sprang min första mil. Vad lycklig jag var då! Jag kände mig oövervinnelig och kände för att springa tusen till. En timme i spåret gav mig en hel lycklig vecka och jag var oerhört stolt över mig själv.

  kajsazw@gmail.com Jag har strl M/38

 • Emma Åhberg skriver:

  Jag tränar löpning tillsammans med en vän, vi är båda på samma nivå och älskar att springa över stock och sten. Mitt allra finaste träningsminne är när vi förra våren springer tillsammans, våra andetagen flyter samman, allting är stilla och naturen visar sin grönska stolthet över att det återigen är vår. Vi hade en liknande runda igår och jag blir rörd till tårar.

 • Emma Åhberg skriver:

  Jag tränar löpning tillsammans med en vän, vi är båda på samma nivå och älskar att springa över stock och sten. Mitt allra finaste träningsminne är när vi förra våren springer tillsammans, våra andetagen flyter samman, allting är stilla och naturen visar sin grönska stolthet över att det återigen är vår. Vi hade en liknande runda igår och jag blir rörd till tårar.

 • Jennie skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag gick i mål mitt första Göteborgsvarv och när jag har en km kvar så har känner jag att jag har massor energi kvar och sprurtar in på Slottskogsvallen och de som sitter på läktaren hejar och hurrar medan jag springer allt jag orkar in i mål.. 🙂
  Strl 34/xs

 • Jennie skriver:

  Mitt bästa träningsminne är när jag gick i mål mitt första Göteborgsvarv och när jag har en km kvar så har känner jag att jag har massor energi kvar och sprurtar in på Slottskogsvallen och de som sitter på läktaren hejar och hurrar medan jag springer allt jag orkar in i mål.. 🙂
  Strl 34/xs

 • Jessica Sundberg skriver:

  Mitt bästa träningsminne har jag från Tjejvättern jag åkte för ett par år sedan. Det var jag och min cykel, ingen störande musik, bara naturens ljud som fåglar och vind, folk som stod längs med gatorna och applåderade och hejade fram oss alla! Bara mitt eget jag satte gränserna. Jag gick helt in i mig själv och hittade ett inre lugn som jag inte trodde fanns. Naturupplevelsen jag fick satte extra guldkant på upplevelsen. Vilken plats jag kom in på och hur snabbt jag åkte spelade ingen roll, det var upplevelsen och känslan som var det fantastiska!

 • Jessica Sundberg skriver:

  Mitt bästa träningsminne har jag från Tjejvättern jag åkte för ett par år sedan. Det var jag och min cykel, ingen störande musik, bara naturens ljud som fåglar och vind, folk som stod längs med gatorna och applåderade och hejade fram oss alla! Bara mitt eget jag satte gränserna. Jag gick helt in i mig själv och hittade ett inre lugn som jag inte trodde fanns. Naturupplevelsen jag fick satte extra guldkant på upplevelsen. Vilken plats jag kom in på och hur snabbt jag åkte spelade ingen roll, det var upplevelsen och känslan som var det fantastiska!

 • Kristine Hansson skriver:

  Mitt bästa träningsminne upplevde jag förra veckan, när jag insåg att jag nu efter 5 veckors tränande klarade av att göra riktiga armhävningar – nåt som jag inte klarat sedan tidigt -90 tal.
  storlek M

 • Kristine Hansson skriver:

  Mitt bästa träningsminne upplevde jag förra veckan, när jag insåg att jag nu efter 5 veckors tränande klarade av att göra riktiga armhävningar – nåt som jag inte klarat sedan tidigt -90 tal.
  storlek M

 • Catharina skriver:

  Jag har galda 2 träningsminnen som jag kan dela med mig om. Båda har kommit nu i vår. Det första minnet är när jag nu i vår bestämde mig för att börja jogga efter att alltid hatat att jogga i skolan sprang 6 km utan paus redan under mitt 3e pass. Det andra minnet är från igår när jag efter att ha slagit upp en gammal knäskada inte kunnat träna på över en månad men igår äntligen kunde köra ett fullt styrketräningspass igen. Båda upplevelserna är balsam för själen och jag blir lycklig bara jag tänker på det. 🙂

 • Catharina skriver:

  Jag har galda 2 träningsminnen som jag kan dela med mig om. Båda har kommit nu i vår. Det första minnet är när jag nu i vår bestämde mig för att börja jogga efter att alltid hatat att jogga i skolan sprang 6 km utan paus redan under mitt 3e pass. Det andra minnet är från igår när jag efter att ha slagit upp en gammal knäskada inte kunnat träna på över en månad men igår äntligen kunde köra ett fullt styrketräningspass igen. Båda upplevelserna är balsam för själen och jag blir lycklig bara jag tänker på det. 🙂

Leave a Reply