Webinar och vila!

webinar

Hej hej!

Ikväll har jag haft mitt livs första webinar! Alltså som en föreläsning över nätet. Jag pratade om kost, träning och målsättning för alla i Kyäni Summer Challenge!

Grymma Johan hjälpte mig med tekniken!kyäni

Innan jag gick dit laddade jag upp med en Green&Healthy från Juicekällan, mums!smoothie

Idag hade jag för övrigt vila från träningen. Veckans tredje pass kommer jag att köra och lägga upp på fredag! Imorgon ska jag fota imagebilder för träningsboken!

Kram Annika

Join the discussion 3 Comments

 • Marica skriver:

  Hej Annika! Tack för ett grymt webinar, lärde mig massor av kost o träning o framför allt MÅLSÄTTNING, det passar kanon nu när jag börjat träna på gym o och försöker gå ner några mamma-kilon 🙂 Ser framemot o hoppas på att du kommer göra flera webinarer. Tack även för en inspirerande blogg..
  Kram Marica

 • Marica skriver:

  Hej Annika! Tack för ett grymt webinar, lärde mig massor av kost o träning o framför allt MÅLSÄTTNING, det passar kanon nu när jag börjat träna på gym o och försöker gå ner några mamma-kilon 🙂 Ser framemot o hoppas på att du kommer göra flera webinarer. Tack även för en inspirerande blogg..
  Kram Marica

 • Ewa skriver:

  Vad är det i den smoothiesen?

 • Ewa skriver:

  Vad är det i den smoothiesen?

Leave a Reply