Wow Tony Irving!!!

By november 18, 2015Inre hälsa, Mitt liv

  
Hej!

Nyss hemkommen efter en härlig inspirationskväll med 4-good i Göteborg. 4 coola inspiratörer som föreläste och jag bara måste säga att Tony Irving var heeeelt fantastisk!!! Inte visste jag att han var en sådan duktig föreläsare? Han berättade sin livshistoria på ett roligt men framförallt berörande sätt. Wow alltså!

Jag hade också sett fram emot att lyssna på Karin Volo, vars sommarprat jag satt och storbölade till. Lyssna om ni inte gjort det! 

 Två andra jag sett fram emot att lyssna på var Jessica och Lofsan, men då Jessica just nu är sjukskriven var det Lofsan som fick köra själv! 

 
Och den här coola tjejen då! Som förändrar livet på tusentals kvinnor i Afrika med sitt projekt futeboldaforca! 

 
Kram Annika

Leave a Reply